وای خدایا شکرت من این موقع سلیقم میگیره دوست دارم اشپزی کنم بعد تزئین کنم ☺
من ب شدت تمیز کار میشم😕😑با اون بی جونی و اون حال باز این تمیز کاری نوبر،البته حساس و زودرنج و پرخاشگرم میشم😐😑
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
شبیه من میشی انقدر دوس دارم شیرینی درست کنم مخصوصا کیک خامه ای
خخخخ نوش جونت عزیز منم شدیدا هوس خوراکی میکنم😂میگم با خودم،همه حامله میشن هوس خوراکی میکنن من تو این تایم😅😅
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اره من اونقدر چیزای شیرین میخورم از چشمام میزنه بیرون دوست دارم فقط شیرین بخورم کلا
خخخخ اخی،نوش جون،منم تقریبا شیرین گاهی هم هوس کشک میکنم ب شدت
منم از بی بوهاش دوست دارم اتفاقا،اره ی مدلش بو میده،،میدونی دوست دارم یچی بخورم ک صدا داشته باشه و ی حالت سفت کشک مانند داشته باشه
منظور همون کشک سفیدا، یا بقول مشهدیا قوروت😀😄البته دلم از اون تااااازه هاش میخواد ک زیاد سفت نباشه وخوش خور،،اول تابستون تقریبا بیشتر پیدا میشه،،الان از اون زیاد سفتاس ک مجبوری میخورم