2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتک کاری نه  ینی با کوچیکترین مساله ای یجوری عصبی میشم و بهم فشار میاد  رسما پشت سرم تیر ...

وای خدایا شکرت من این موقع سلیقم میگیره دوست دارم اشپزی کنم بعد تزئین کنم ☺

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
وای خدایا شکرت من این موقع سلیقم میگیره دوست دارم اشپزی کنم بعد تزئین کنم ☺

من ب شدت تمیز کار میشم😕😑با اون بی جونی و اون حال باز این تمیز کاری نوبر،البته حساس و زودرنج و پرخاشگرم میشم😐😑

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
من ب شدت تمیز کار میشم😕😑با اون بی جونی و اون حال باز این تمیز کاری نوبر،البته حساس و زودرنج و پرخا ...

شبیه من میشی انقدر دوس دارم شیرینی درست کنم مخصوصا کیک خامه ای 

شبیه من میشی انقدر دوس دارم شیرینی درست کنم مخصوصا کیک خامه ای 

خخخخ نوش جونت عزیز منم شدیدا هوس خوراکی میکنم😂میگم با خودم،همه حامله میشن هوس خوراکی میکنن من تو این تایم😅😅

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
خخخخ نوش جونت عزیز منم شدیدا هوس خوراکی میکنم😂میگم با خودم،همه حامله میشن هوس خوراکی میکنن من تو ای ...

اره من اونقدر چیزای شیرین میخورم از چشمام میزنه بیرون

دوست دارم فقط شیرین بخورم کلا 

اره من اونقدر چیزای شیرین میخورم از چشمام میزنه بیرون دوست دارم فقط شیرین بخورم کلا 

خخخخ اخی،نوش جون،منم تقریبا شیرین گاهی هم هوس کشک میکنم ب شدت

من کشک دوس ندارم بو میده

منم از بی بوهاش  دوست دارم اتفاقا،اره ی مدلش بو میده،،میدونی دوست دارم یچی بخورم ک صدا داشته باشه و ی حالت سفت کشک مانند داشته باشه

منم از بی بوهاش  دوست دارم اتفاقا،اره ی مدلش بو میده،،میدونی دوست دارم یچی بخورم ک صدا داشته با ...

کشک سفت میخوری مگه؟

کشک سفت میخوری مگه؟

منظور همون کشک سفیدا، یا بقول مشهدیا قوروت😀😄البته دلم از اون تااااازه هاش میخواد ک زیاد سفت نباشه وخوش خور،،اول تابستون تقریبا بیشتر پیدا میشه،،الان از اون زیاد سفتاس ک مجبوری میخورم