2777
2789
عنوان

با کل فامیلای شوهرم قطع رابطه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 40 پست

خدا عروسی مثله تو نصیب نکنه

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخدا کار خوبی میکنی..... ارتباط با خانواده شوهر ینی سکته کامل.... از بس منو غصه دادن دارم سکته میک ...

ایشون خودش قبول داره مشکل از خودشه و بقیه باهم خوبن. مگه میشه وقتی همه با هم خوبن همشون در مقابل یه نفر بد باشن؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

آفرین به صداقتت که اعتراف کردی

اما نکن خودت داغون میشی خدای نکرده

خب چه اشکال داره اگه خوبن تو هم خوب باش

اصلا رابطتو با خانوادت بهتر کن ببین اونا چکار میکنن صمیمین شما هم ذره ذره گرنی بیار بین اعضای خانوادت که حسرت نخوری عزیزم

عزیزم مواظب باش مردا زیاد کشش ندارن قهر بمونن ب جایی نکشون ک تحمل نکنه شاید چون دوستت داره یه مدت تحمل کنه ولی تهش،چی بالاخره ک میره خانوادشن دیگ .گوش مبخای گوشوارس هر چقدرم زشته بخواه دیگ گل من

خیلی بده که رابطه خوب یک خانواده بهم بزنی الان ممکنه شوهرت مطیع باشه ولی در اینده دچار مشکل میشی حتی بچه هات هم ممکنه اون ارامش روحی نداشته باشن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

عزیزم فقط میخوام بهت بگم بزرگترین اشتباه توی زندگی مشترک اینه که به خاطر حرف خواهر و مادر بری با شوهرت دعوا کنی ، یا خودت جوابشون رو بده یا بیخیال باش 

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊

عزیزم وقتی خوبن خوب باهاشون برو بیا 

اینکه حسادت نداره 

خانواده شما سردن اون بیچاره ها چه گناهی کردن

مطمعن باش همسرت ازت زده میشه

من 14 سال تحملشون کردم و حتی بالاتر از گل نگفتم بهشون ولی اخرش همسرم به خودش اومد و الان اونه که باهاشون محدود کرده رابطه مونو

اونا هم انقد خوبی دیدن ول کن نیستن

آفرین به صداقتت که اعتراف کردی اما نکن خودت داغون میشی خدای نکرده خب چه اشکال داره اگه خوبن تو هم ...

وقتی میبینم چقدر باهم خوبن ولی با من نه نمیخوام باهم باشن

میگم با من هم خوب باشن

مثلا حرفی دارن باهم میزنن تا من میام حرفو عوض میکنن

منم به شوهرم میگم از توعه که اونا با من اینطورن

نه اصلا خوب نیست😔

عزیزم خواهرانه بهت میگم 

منم  باخانوادم  قطع ارتباط هستم   ولی چون خانواده همسرم 

خوب هستن با اونا در ارتباطم 

اینقد صمیمی هستن جونشون برا هم درمیره 

منم اویلش حسودی میکردم 

ولی به خودم گفتم   آدم یه  طرفش به درد نمیخوره اون وری 

به درد میخورن  چرا ولشون کنم  

الانم تنهام  خواهرشوهرم میگه  بیا پیشم  تنها نباشی اونم تنهاست خواهرش اومده  پیشش 

به فکر منم بودن

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
2827
2791
2779
2792