oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان یلداتونو خوشگل کنین😍 571 بازدید | 28 پست سلام خانومای گل😍کلی کارهای قشنگ و فانتزی واسه یلدا دارم😍چند نمونه میزارم اما مدلهای بیشتر توی کانالم هستoshida_gallery@تل ۷۰۰۰ تومانگیره جفتی ۵۰۰۰تومنگیره ۵۰۰۰ تومانکش مو جفتی ۶۰۰۰تومنگیفت جفتی ۶۰۰۰تومان(تعداد زیاد قیمت کمتر) دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/09/24 | 23:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 نمونه های کارها خیلی بیشتر اگر خواستید میزارم بازمو همه ی کارها دارای رنگبندی و طرح متفاوت هستن دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 واقعا تو سر بچه هاتون گير هندونه انار ميزنيد🤥😐🤔🤔 اینا واسه بزرگاهم استفاده میشه💋 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
golshifte1234 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1163 کارای دکوری هم دارید؟ یعنی چیزی که نخوایم به خودمون وصل کنیم روی میز یلدا بذاریم
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 کارای دکوری هم دارید؟ یعنی چیزی که نخوایم به خودمون وصل کنیم روی میز یلدا بذاریم مثلا چه مدل کاری؟ گیفت و شمع هستکوسن و اینجور چیزا هم میشه اگر بخواید دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خوشگلن ممنونم بانو دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
golshifte1234 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1163 مثلا چه مدل کاری؟ گیفت و شمع هست کوسن و اینجور چیزا هم میشه اگر بخواید نمیدونم میخوام تزینی باشه میشه شمع هاتون رو بفرستید
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 نمیدونم میخوام تزینی باشه میشه شمع هاتون رو بفرستید الان میفرستم واستونگیفت هم خیلی قشنگ میشه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
golshifte1234 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1163 الان میفرستم واستون گیفت هم خیلی قشنگ میشه مرسی عزیزم فرستادی لطفا ریپلایم کن
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 مرسی عزیزم فرستادی لطفا ریپلایم کن خواهش میکنم عزیزمفرستادماگه گیفت خواستین هم مدلهای دیگه هم بزارم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤