2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره بعد بهتر شدن قرمزی پناد ریکار بزن جاش نمونه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اگ بخوره ب جایی و بترکه ک خیلی بدتره و خیلی درد دارههههه

با یچیز تیز مثل سرسوزن(الان خانما میگن ضد عفونی نیس😂)بغلشو سوراخ کن.خیلی کوچیکااا اندازه همون سرسوزن..بزار ابی ک داخلشه تخلیه بشه و بعد کم کم خوب میشه البته مواظب باش پوستش کنده نشه..من خودم همش این کارو میکنممم 

اگ بخوره ب جایی و بترکه ک خیلی بدتره و خیلی درد دارههههه با یچیز تیز مثل سرسوزن(الان خانما میگن ضد ...

آخه پوستش کنده میشه انقدر ظرف اینا میشووررم..بعد جاش نمیمونه؟؟؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
اگ بخوره ب جایی و بترکه ک خیلی بدتره و خیلی درد دارههههه با یچیز تیز مثل سرسوزن(الان خانما میگن ضد ...

وای خدا خیرت بده خیلی اذیتم میکرد الان باسوزن اینکارو کردم.خیلییی راحت شدم دردم نکرد اصلا..سعی میکنم پوستش آسیب نبینه.. فقط اطرافش کلا قرمزه و جای سوختگی چی بزنم خوب شه؟جاش نمونه

وای خدا خیرت بده خیلی اذیتم میکرد الان باسوزن اینکارو کردم.خیلییی راحت شدم دردم نکرد اصلا..سعی میکنم ...

خب خداروشکر😍پماد سوختگی بزن..خمیر دندون نزن جایی خوندع بودم ک سوختگیو بدتر میکنه..اما یچیز دیگم بگم همش یکم ارد تو اشپز خونتون دم دستتون باشع ک خدایی نکردع اگ باز سوختین سرییی محل سوختگیو بزارین تو ارد..اردم باعث میش ک دیه تاول نزنه و دردشم کم میشع و زود تررر خوب میشع خودم تجربه کردم نتیجه گرفتم😊

خب خداروشکر😍پماد سوختگی بزن..خمیر دندون نزن جایی خوندع بودم ک سوختگیو بدتر میکنه..اما یچیز دیگم بگم ...

ممنون عزیزم.حتما