2777
2789

امروز خواستم سوار تاکسی شم  تو ی خیابون دوطرفه  لاین روبه رو ی پراید نگه داشت چندبار بوق زد چیزی نگفتم داد زد خانم مستقیم گفتم نه   بعد ی فحش رکیک داد و رفت 

من موندم و تعجب ازین همه حماقت ،بی رحمی ،بی غیرتی نمیدونم اسمشو چی بزارم 

من موندم و خشم 

خشم ازینکه چیزی نگفتم حرفی نزدم 

داد نزدم بگم چیزی ک میگی لایق خودته   

داد نزدم بگم احمق بیشعور  بی غیرت 

ولی سکوت کردم نمیدونم چرا 

و الان حالم خوب نیست 

موقعیت ساده ای بود ولی عمیقأ دردناک

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

شتید هول کردی و نتونستی چیزی بگی..علیه زنان‌نیست..من‌خیلیم دیدم به اقایون میگن..تو مورد مشابه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماره ی پلاک رو میگرفتی و شکایت میکردی اینجور مواقع پلیس رسیدگی میکنه من تجربشو داشتم 

واقعا ؟؟ 

جای خوشحالی داره 

راستش فک نمی‌کردم بشه شکایت کرد تو این موارد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

مرتیکه عن

از این آدما زیادن حرص نخور

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اون خودشو نشون داده که چقدر بی ناموسه و بی شخصیت .خودتو ناراحت نکن .هر جا بری اوضاع همینه

اره متاسفانه 

ولی ازین ب بعد جواب میدم 😥

مرتیکه عن از این آدما زیادن حرص نخور

درکشون نمیکنم واقعا  

هر زنی تو زندگیش حداقل یک بار یکی ااز این احمقا سر راهش قرارمیگیره، خودتو ناراحت نکن کسی که نفهمه کاریش نمیشه کرد، غصه ی بی شعوری مردم رو که ما نباید بخوریم، تو بهترین کارو کردی که جواب ندادی جواب ابلهان خاموشیست

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

اونكه مرد بوده 

امروز يه دختره سرشو از ماشين درآورده بيرون به من كه همجنسش هستم ميگه

البته داد زد خاااانم دماغتو كجا عمل كردي خيلي زشت شدي

و قهقه ميزنه 

فقط برگشتم با نگاه بهش فهميدونم برات متاسفم

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

شما خوبه اینجوری شده من غروب با بچه ام تو خیابون بودم از همون کنار پیاده رو داشتم میرفتم یه پسره داشت میدوید و میومد سمت ما وقتی رسید بهم با آرنجش چنان کوبید تو بازوم و دادکشید برو کنار منکه کپ کرده بودم اصلا سر راهش نبودم پیادرو هم خلوت خلوت فکر وردم بازوم شکسته و بدتر داد وحشتناکی که کشید قلبم داشت درمیومد

اخي ميدونم چي ميگي لعنت خدا به همه ي مرداي اينجوري!الهي تيكه تيكه بشن برن زير تريلي نصف بشن و خير نب ...

واقعا لعنت بهشون  روزمو خراب کرد