2777
2789
عنوان

هر كسي نظرش رو بگه لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
خوب نيازي نبوده كه تا الان بره آزمايش اسپرم بده و يا خودش رو چِك كنه چون قصد بچه دار شدن نداشته

خب شاید مرده یه چیزی میدونه ک زنه ندونه

بنظرم شوهرشو ترغیب کنه بره ازمایش بده مثلا بعنوان چکاپ اگه از زیر ازمایش در رف شاید شاید مشکل داره

اخه خیلی غیر منطقیه رفتار همسرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید مرده یه چیزی میدونه ک زنه ندونه بنظرم شوهرشو ترغیب کنه بره ازمایش بده مثلا بعنوان چکاپ اگه ...

خوب منم مي گم اگر پسر داييم مشكل نازايي داره،بياد بگه به زنش،اينكه داره مي بينه زندگيش ممكنه از هم بپاشه و زنش ديگه طالقتش طاق بشه و بره از اين زندگي،خوب بياد و بگه. بعدش هم الان ديگه كسي نيست كه نتونه بچه دار بشه،چه مرد و چه زن مشكل داشته باشن،علم پيشرفت كرده و مي تونن بچه دار بشن بالاخره با هزار تا راه

اینکه سالمه چه ربطی داره به اینکه اولین ازدواجشه؟؟؟؟

يكي از دوستان گفتش كه شايد سالم نيست و مشكل داره پسر داييم،منم گفتم كه سالمه،چون اولين ازدواجشه،قبلاً ازدواج نكرده بوده كه مثلاً بخواد بچه دار بشه و بعدش نشه و بفهمه مشكل داره مثلاً

يكي از دوستان گفتش كه شايد سالم نيست و مشكل داره پسر داييم،منم گفتم كه سالمه،چون اولين ازدواجشه،قبلا ...

خب ربطی ندارن. آدم می دونه اولین ازدواجش باشه و مشکل داشته باشه. ممکنه پسر دایی تون بدونه مشکل داره و نخواد بگه. در هر صورت ربطی به ازدواج اول یا دوم نداره

شایدم واقعا بچه نمی خواد خب. قبل ازدواج باید با همسرش در میان می راست. ولی خیلیا هستن که بچه نمی خوان و نمیارم. عجیب نیسیت

خب ربطی ندارن. آدم می دونه اولین ازدواجش باشه و مشکل داشته باشه. ممکنه پسر دایی تون بدونه مشکل داره ...

درسته،اينم اول ازدواجش چيزي نگفته،ولي الان مي گه نمي خواد،

ولي خوب زنش خيلي دوست داره و مي خواد بچه داشته باشه،اون چيكار كنه خوب؟؟؟