2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه من جلسه اول درد نداشت ولی هر بار که میرم دردش بیشتر میشه .اونم بخاطر درجه حرارتشه که هر جلسه بی ...

من اینجایی ک میخام برم میگه تحت هیچ شرایطی دردنداری

بیچاره شوهری😂😂😂😂

خودم هزینه اش رو داده ام

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راسته میگن صورتولیزرکنی موهاش پخش میشه توبقیه اندام هاوباعث پرمویی میشه؟

نه

مگه هاگ سرخسه؟

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

چقدشد؟

پنج تومن

الان هم هر سه ماه یکبار ششصد تومن

چه میدونم والانوشته بوداگه صورتولیزرمیکنی حتمابایدزیرگردن و اینام لیزرکنی چون موهایه اونجادوبرابرمیش ...

من همه بدنم رو لیزر کردم و اینو متوجه نشدم

چون گردن و صورتم رو باهم لیزر کردم

سه ماه یبار چرا باید رفت؟نری برمیگرده؟

نمیدونم

ولی چون کرک ها رو ژیلت میزنم خیلی وقتا میرم که دیگه اصلا برنگرده

من جلسه ای ۸۰ میدم تا الان دوبار رفتم.گفته ۸ جلسه باید بیای.برای دردشم میتونی زایلاپی بزنی بیحس میشه ...

جلسه اي 80 فقط بيكيني ديگه؟ 

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز