2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 30821 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر خواهر من واسه کارش یک کشور خارجی رفته بود میگفت کارت ویزتشون رو جلو و لای هتل در میزاشتن

نه ایران نه مشهد 

تو بین ما صیغه تو کشورهای دیگه آزاد

فقط اون اعتماد هست که میتونه خیال یکی رو راحت کنه

غیر اون و بی اعتمادی باشه شوهر شما رو تو آکواریوم شیشه ببرن و بیارن بازم نمیتونی فکرت آسوده باشه

بله عزیزم. هست. داداشم با دوستش یک شب کنار خیابون منتظر تاکسی بودن. دو تا برادر به اصطلاح برادر کنارپاشون ترمز میزنن. کارت بهشون میدن که اگر امری بود ما در خدمتیم. فکر کردن این دوتا مسافرن.‌بعد کارتش نوشته بود انواع صیغه و عقد موقت. هرکاری کردم مامانم نذاشت از کارت عکس بگیرم بفرستم برای مسیح😂😂

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
بله عزیزم. هست. داداشم با دوستش یک شب کنار خیابون منتظر تاکسی بودن. دو تا برادر به اصطلاح برادر کنار ...

گفتم دیگه منم شنیدم مشهد اینطوری هست اینها باور نمیکن خود هتلها هم اینکاره هستن

والا اگه سراغ دارین کسی ک ازدواج کرده جدا شده بچه نداشته باشه محرم شه بگید والا داداشم بهش خیانت شد از طرف زنش تا طلاق نده معلوم نیس کی بخاطر مهریش خسته شه خدا میدونه دنبال خانم خوب و با نجابت هستیم ک اول محرم باشن تا بعد ک دادگاه اجازه بده