2777
2789

مدیر سایت به خودش زحمت نداد،بیاد،به حرفی بزنه بعد شما هی درمورد اون تبلیغه تاپیک میزنید ولش کنید بابا چه معتی میده مدیر پولشو گرفته به خاطر چشمای ماهم نمیاد پولو پس بده تبلیغ و بر داره الان نشسته داره با پولاش حال میکنه به چشمای کور شده ما میخنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره واقعااون پول براش مهم تره تاکاربرا

نه# به احترام

میگه این کاربرنمونه کاربربعدی میاد پس سودباپوله😞

کاش# ارزش قائل بشن براوقت کاربرا🤔

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍

اون اپ سگ مصبو دانلود کنین تموم شه بره تبلیغا من دارم خجسته هم میچرخم اینجا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عنوانت ....چه ادبیات زشتی

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

خیلی رواعصابه بابا کاش حداقل میبستیم نمیومد دیگ

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز