2777
2789

خواهرمنم با یکی از فامیلای شوهریش باهم حامله بودن،فک کنم خاهرم بیست رو بعد اون خانوم زایمان میکرد،خانومم پرستار یه بیمارستان دیگه بود،اونم سرهمین قضیه بعد زایمان فوت کرد،امپول اشتباهی و تنگی نفس و. بعدش فوت تو یه بیمارستان خصوصی قزوین،خواهرمم قشنگ یادمه اون بیست روز چقد ترسیده بود،روزی که رفت برای زایمان از هممون حلالیت گرفت ولی خب خداروشکر سالم برگشت

روح اون خانوووم شاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدمات درمانی من ندارم سلامت دارم که اونم گفتن ازاد..و چون من خودم اختیاری پیش دکتر فریمانی سزارین شد ...

چقدر ازت گرفت دکتر من جدا نگرفت منم اختیاری سزارین شدم

فکر نکنم زیاد فرق کنه فقط پول اتاق عمل  و دکتر بیهوشی کم میشه.

چرا فرق داره..زایمان طبیعی نهایتش 2.500 اما زایمان سزارین از4 شروع میشه به اینم بستگی داره کخ خودت بخای سزارین بشی یا نه.اگه اختیاری بشی دکتر یه پول جداگانه هم میگیره .من دوروبر 4.5 بیمارستان گرفت 3.5دکتر ازم گرفت که اختیاری سزارین شدم

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
بیمارستان خصوصی همدان بوعلی هزینه زایمانش 8ملبون تومن خاک عالم تو سرشون که فقط پول بگیرن

شما همدانی هستی؟ واقعا هزینه سزارین ۸ تومن شده؟

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
بنظرم بعد سزارین دکتر براش آنتی بیوتیک تجویز کرده خانواده اش گفتن حساسیت داره نزنین ولی پرستار زده ط ...

خدا لعنت کنه این پرستاران اشغال حیوون پست رو عده اکثرشون حیووووووووونننن،،ان شاالله ک جلو.چشمش عذاب بکش عزیزان ک ببینن با ی سهل انگاری چ غلطی میکنن یسر غزل این دکترا و پرستار پست فطرت

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
چقدر ازت گرفت دکتر من جدا نگرفت منم اختیاری سزارین شدم

من 4.5 بیمارستان گرفت 3.5هم دکتر فریمانی یکروز زودتر تو مطب ازم گرفت.😳😳😳

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
چرا فرق داره..زایمان طبیعی نهایتش 2.500 اما زایمان سزارین از4 شروع میشه به اینم بستگی داره کخ خودت ب ...

دکتر من ازم چیزی نگرفت همون هزینه بیمارستان بود منم بهش گفتم میخوام سزارین کتم

شوهره من کارمند بیمارستان هست ،میگه خیلی از دکترای بیخود بیلیاقت فقط وفقط وفقط برای کسب تجربه واینکه دیگه عمل کردن براشون عادی بشه میزنن  ن وبچه مردم رو میکشن،تو بیمارستان خودشون یه دکتر جدیدا اومده تو این هفت ماه تقریبا هشتا مادر یاکودک زیردستش مردن،خدا لعنت کنه این دکترارو

مغز آدم عجب جونوریه ها 🐲یادش میمونه یه چیزی یادش رفته🏃اما یادش نمیاد چه چیزی یادش رفته😕امیدواریم تو ورژنهای بعدی این مشکل هم حل بشه😎
شما همدانی هستی؟ واقعا هزینه سزارین ۸ تومن شده؟

.والا بیمارستان ازم 4.5 گرفت..و دکترم گفت چون بارداریت پرخطر بوده سزارین کن اختیاری بهم گفت قبل از عمل بیا مطب رفتم گفت 3.5 هزینه دستمزد خودم میشه چون زایمان سزارین اختیاری ممنوعه

دوستم  رو صغری ربیعی سزارین کرد ولی اونم پول جدا نگرفت

نمیدونم بیشعور از من هزینه جدا گرفت از دختر دایمم گرفت اما از خاهر خودم نگرفته بودن

معلوم نیس  حالا کالبد شکافی کردن

اسم دکتر؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من 4.5 بیمارستان گرفت 3.5هم دکتر فریمانی یکروز زودتر تو مطب ازم گرفت.😳😳😳

احححح چ پول پرست،متاسفم واسشون

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش