2777
2789

سلام خانمای گل 

من روز کیت تخمک گذاری گذاشتم خط دوم کیت قشنگ صورتی افتاد رنگ داشت ولی به پررنگی خط بالایی نبود وامروز روز ۱۴ سیکلم هست و کیتم کاملا منفی شده😐یعنی چی من دوره سیکلام ۳۰ روزس یعنی فولیکولم از بین رفته ودر ضمن من پلی کیستیک هستم کسی مثل بوده من گیج شدم 

خدایا به من یه فرزند دوم سالم بده الهی امین

برا من یه بار اینطور شد 

باور کن دکترم گفت اصلا به کیت تخمکگذاری اعتنا نکن 

یه روز در میان رابطه 

میگفت خیلی از پزشکان با این کیت مخالفن 

ولی من بازم استفاده میکنم همیشه هم یه خط پایین فقط یه روز میوفته اونم کمرنگتره😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
برا من یه بار اینطور شد  باور کن دکترم گفت اصلا به کیت تخمکگذاری اعتنا نکن  یه روز در می ...

گلم ممنون که جوابمو دادی اون ماه تو فولیکول داشتی وباردار شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ممنون که جوابمو دادی اون ماه تو فولیکول داشتی وباردار شدی

نه من دو ماهه دارم ازش استفاده میکنم 

این ماه که همش منفی دراومد

بعد من تحت نظر دکترم

تمام پریودام سروقته

تخمدان ضعیفه م

دکترم میرم میخنده میگه این کیت دروغه

بهش میگم چرا همش منفی در میاد میگفت شما تخمک داری تا زمانی که پریود بشی هست ....یه روز در میان رابطه باش ...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

والا منم کیت میزارم یه روز دو خطه یه روز یه خطه 

کیت واسه پریود منظماس 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
نه من دو ماهه دارم ازش استفاده میکنم  این ماه که همش منفی دراومد بعد من تحت نظر دکترم تمام پ ...

ممنونم که جواب دادی یعنی چون فولیکول خوب نداشتی مثبت نشد

ممنونم که جواب دادی یعنی چون فولیکول خوب نداشتی مثبت نشد

اره در ماه یه رز فقط دو خط افتاد ولی کمرنگ بود پایینی بعد فرداش یه خط

منم به دکترم گفتم گفت اعتنا نکن به کیت

سنو واژینال گرفت گفت اندازه ش 14هست

من یدونه تخمک بیشتر ندارم 😊

حتما برو دکتر تحت نظر باش این کیت خیلی آدمو حرص میده همش منفی میاد برا منم عقده مونده م دو تاخط پررنگ بیاد حال کنم😂

اره در ماه یه رز فقط دو خط افتاد ولی کمرنگ بود پایینی بعد فرداش یه خط منم به دکترم گفتم گفت اعتنا ن ...

شاید منم مثل شما شدم سایز فولیکولم کم باشه