2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که خونه مامانم و پدر شوهرم میریم شب یلدا 😁

واسه عید ولی نمیخرم😑😒

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چون واقعا  دور از انصاف گرونه،،،عید که اصلا نمیخرم،،،،آدم خجالت میکشه،شاید کسی نداره بخره بیاد خونه ادم ببینه خجالت بکشه،،،باز حالا شب یلدا فقط خودمونیم عیبی نداره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

نخریدم هنوز 

آجیل هم نفریم احتمالا 😆 

نه_به_آجیل_شب_یلدا😹#  از هم اکنون ب این کمپین پیوستیم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من کار شوهرم با باباش اینا شریکیه اینجور چیزارم باهم میخرن من ک خبر ندارم استراحت مطلقم از خونه هم بیرون نمیرم یلدا کیلو چنده!! 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

نه

برای عید هم نمیخرم

آجیل برای خوشی و خوش گذشتن دورهمیاست

نه اینکه یه سری خانواده ها که دارن بخرن و یه عده که کمتر دارن جلو مهمون و بچه هاشون شرمندگی بکشن

من و مادرم و زن داداشم و چندتا دیگه از اقوام امسال با هم قرار گذاشتیم نخریم تا کم کم برچیده بشه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
نمی خرم بدون اجیل هم میشه شب یلدا کرد اگه مردممون عاقل بودن هیچ کس نمی خرید

مردم با این چیزا و عکس گذاشتن سرشون گرمه دولتم پولشونو میخوره به ریششون میخنده.بایدم بگن مشکلی نیست.مردم همکاری کنن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍