2777
2789
عنوان

مادرشوهر😬😬😠

310 بازدید | 22 پست

سلام ،مادرشوهرم ی فرد سنش بالای ۵۰،قبلن یبار ازدواج کرده بچه داشته طلاق گرفته بعد با پدرشوهرم ازدواج کرده پدرشوهرم از اون کوچیکتره تقریبا ۷ ،۸سال....چن تا دختر داره ک دوست پسر رو دارن بزرگه ام با دوس پسرش ازدواج کرد (ک خواهرشوهرم بالای ۲۲سنش بود)مادرشوهرم تو ۲۷سالگی  بچه دار میشه....الانم حرف حرف اینه همه (خانوادش)ازش میترسن و ب کلی دروغ و تهمت میزنه...

من۲۳سالمه با شوهرم(۲۷) همو میخاستیم ....حالا مادرشوهرم همیشه شوهرمو پر میکنه ک زنت پیر دختر بود دادن ب ما التماس کردن رفتیم گرفتیم زنت شیطان و نازاس....دزد و با پسر در ارتباط.‌‌..همیشه ام میگ زنت زشته حتی ب خودمم گفته...حااااالم ازش بهم میخوره....

من از ۱۴سالگی خواستگار داشتم و همه هم میگن خوشگلی....تو شهر کوچیک زندگی میکردم ک بعد ازدواج اومدم پیش اینا حالا میگن آوردیم آدمش کردیم😥😥😥

از این ناراحتم ک خودشونو نمیبینن ک کین...واقعن دلم پر

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادمش کردیمو همه میگن

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

عزیزم سعی کن در ارتباط با خانواده شوهر مخصوصا پدرومادر شوهر یه گوشت در باشه یکی دروازه 

تا راحت زندگی بکنی و اونا در جهل خودشون بسوزن

خیلی سخته ها من به شخصه نمیتونم عملیش کنم 

ولی تجربمه که دارم بهت میگم 

من از پدرو مادر شوهر درحدی که حتی فکرشو نمیتونی بکنی نفرت دارم

,یبار برای همیشه جلوش وایسا ک دیگه بفهمه باید درست حرف بزنه خ دت بهش رو دادی حتما از اونایی ک ...

خودش نفهمه ...یبار جوابشو دادم اونم خیلی با احترام پدرشوهرم ز زده فحش داد بچه هاش اس دادن فحش دادن....شوهرمو پر کردن ک زنت جواب ما رو میده

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
عزیزم سعی کن در ارتباط با خانواده شوهر مخصوصا پدرومادر شوهر یه گوشت در باشه یکی دروازه  تا راح ...

منم بخدا...دیشب شوهرمو ب ی طریق کشیدن تو خونشون از اول تا آخر از من گفته بودن شوهرمم بحث کرده بود باهاش....گفتم بخدا مامانت موجی دیوانه اس.....اصن من چن روز ندیدمش ک خوبی یا بدی کنم بهش 

معمولا کسایی که از این حرفا به عروسشون میزنند اقلا یکی از دختراشون تا 40 سالگی مجرد میمونه

اخه خودش ک سالها از من بزرگتر بوده ازدواج کرده (اونم قدیم ک همه زود ازدواج میکردن)الانم ک دختراش ب سن من از من بزرگترن ازدواج کردن

منم بخدا...دیشب شوهرمو ب ی طریق کشیدن تو خونشون از اول تا آخر از من گفته بودن شوهرمم بحث کرده بود با ...

خدا جواب همشونو بده 

خدا ازشون نگذره

امیدوارم جواب پس بدن هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا 

که نمیذارن آدم زندگیشو بکنه

خدا جواب همشونو بده  خدا ازشون نگذره امیدوارم جواب پس بدن هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا&nbs ...

بخدا منکه نمیگذرم خدا هم نگذره....روزگارمو سیاه کرده زنیکه ی پیر....خوبه مث خودش ۱۰۰سال از شوهرم بزرگتر نیسم