2777
2789

کاش نباشه، اما طبق جدول و عدد بتا با توجه به اینکه سونو گفت 5 هفته و 5 روز، خیلی بالا تراز حد بوده بالای 8500 

کسی می تونه نظری بده

چرا دوقلو نمیخوای ؟ 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم من یه دختر دارم، خیلی سخته سه تا شاغلم هستم ..خدانکنه حالاا چطوری می تونم مطمئن شم

نمیدونم عزیزم فقط میدونم توی خانواده مادریتون اگه سابقه دوقلو زایی داشته باشین احتمالش بیشتر میشه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

عزیزم حتما برو سونو حتما . چون خودم ی بار دوقلو باردار شدم البته دور از جون بچه های شما سقط شدن اما میدونم این عدد واسه ۵ هفته برای دوقلویی زیاده احتمالا ۳ تان یا ام ک خدایی نکرده خارج رحمیه ، ببخشید توروخدا رک گفتم . ان شاالله ک هرچیه فقط سالم باشنو و صالح

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
عزیزم حتما برو سونو حتما . چون خودم ی بار دوقلو باردار شدم البته دور از جون بچه های شما سقط شدن اما ...

عزیز دلم سونو رفتم اتفاقا دیشب، گفت کیسه اب تشکیل شده و خارج رحمی نیست، اما قطعا الان نمی تونه بفهمه چند قلو درسته؟؟؟؟

عزیزم به عدد بتا نیست من یکی دوستام خیلی بالا بود گفته بودن احتمال دوقلویی خیلی زیاده ولی یه قلو بود ...

اره دوست منم با من باردار شد بتا اون ۵۰۰خورده ایی بود . 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
عزیز دلم سونو رفتم اتفاقا دیشب، گفت کیسه اب تشکیل شده و خارج رحمی نیست، اما قطعا الان نمی تونه بفهمه ...

مبارکت باشه عزیزم ب سلامتی . واسه منم توروحدا دعا کن خدا بهمون بجه های سالم و صالح بده . خیلی وقته منتظرم . 

عزیزم چند هفته ایی الان شما 

این روش کاملترین و بهترین روش موجود در اینترنت در زمینه تشخیص جنسیت جنین در هفته های اول بارداری می باشد با کمک مطالب موجود در این روش شما میتوانید به راحتی و با احتمال بالای 98 درصدجنسیت جنین خود را در هفته های اول بارداری بدون نیاز به سونوگرافی تشخیص بدهید. اگر هفته دوم را پشت سر گذاشته اید این روش به راحتی به شما کمک می کند .شایان به ذکر می باشد که جنسیت جنین از همان هفته اول بارداری مشخص می شود .این روش بعد از هفته دوم باداری قابل استفاده می باشد. مطالب آن تکراری نمی باشد. برای اولین بار در فضای اینترنت به فروش گذاشته شده است. این روش بهترین و درست ترین روش می باشد و با روش هایی مثل تشخیص جنسیت جنین با گل کلم -جوش شیرین -نمک-جدول چینی-روش بوعلی سینا- چشم -ویار و موارد مشابه فرق دارد.همچنین این روش یک روش تغذیه ای برای بارداری نمی باشد در واقع شما بعد از بارداری و زمانی که هفته دوم بارداری را تمام کردید با کمک روش موجود در این پکیج میتوانید جنسیت جنین خود را تشخیص بدهید البته بجز این روش دو راه حل دارید یا باید به مرکز ژنتیک مراجعه کنید یا باید صبر کنید تا هفته 12 و اکثرا هفته 18 تمام شود و سونوگرافی انجام دهید. روش مورد استفاده در تاریخ باستان بوده است زمانی که علم پزشکی و وسایل آن به مشابه امروز وجود نداشته است  واحتمال درست بودن آن بالای 98 درصد بوده است.چنانچه هفته دوم بارداری را تمام کرده اید ومشتاق به فهمیدن جنسیت فرزند خود به هر علتی می باشید می توانید از این روش استفاده کنید

http://www.poropozal.ir/دسته‌بندی-نشده/پکیج-کامل-تعیین-جنسیت-جنین-در-هفته-های-ا/

سلام خانم های محترم گروه کسایی که دو قلو باردار بودن علایم هاشون چیا بودن لطفا جواب بدین

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐