سلام دوستان من شنیدم اوایل زایمان موقعه شیردهی نوک س ی ن ه ترک میخوره و خیلی درد داره شما برای اینکه اینجوری نشه چیکار کردین؟؟
😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛ لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
یه سرنگ ده سیسی بگیر سری که نازل سوزن داره رو ببر بعد پیستون سرنگ رو دربیار و از سری که بریدی بزار و ازش به عنوان شیر دوش استفاده کن برای روزای اول که شیر کم میاد خیلی خوبه
قبل از شیر دادن نوک سینتو یا بزار توی آب گرم ( داغ نه)
یا بشور
برای من که خوب بود اصلا ترک نخورد اوایل خیلی درد داشتم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
هرچی میزنی باید قبله شیردادن بشوری سینتو مخصوصا آد که گفتم
😦وای فکر کنم الان بهترین دورانمه چقدر بعد زایمان سخته
😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛ لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
قبل اینکه میخای شیرش بدی با دستمال مرطوب آروم پاکش کن بعدم قبل ازاینکه میخاستی سینتو دهن بچه بذاری یکم از شیر خودت بمال به نوک سینت تا نرم بشه بعد شیرش بده اینجوری هیچوقت زخم نمیشه
😦وای فکر کنم الان بهترین دورانمه چقدر بعد زایمان سخته
اوایلش خییییییلی.یادمه بارداری اولم کم خواب شده بودم آخراش خواهرم همش میگفت تا میتونی بخواب جدی نگرفتم حرف شو ولی سه روز بعد زایمان ازشدته بیخوابی حاضر بودم سینموببرمو بدم شوهرم وصلکنه دیگه ی ساعت بتونم راحتواآروم بخوابم😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه کجاشو دیدی وقتی نو که سینتومیکشه و مثله ی گرگه گرسنه سینه به دهن 180درجه میچرخه ومیخواوایساده و دولا و همه مدلشوامتحان کنه دلت غششششش میکنه انقدررررردرد داره😢 ولی انشالله خدا به همه تجربه این حسوبده دلم خنک شه😂😂😂😉😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه کجاشو دیدی وقتی نو که سینتومیکشه و مثله ی گرگه گرسنه سینه به دهن 180د ...
😢😢😢نگووووو از همین الان ضعف کردم