2821
2789
عنوان

فرض کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست
شرایط سخت زندگی همیشه بخشی از زندگی هستند . اما انشالله که همیشه ی همیشه برای شما و خانواده تون شادی ...

انشالله برای همه شادی باشه

ولی وقتی میگین تاپیک نزنید  واجب نبود  مثلا این چالش و بزازید بیان نظر بدن  منظورم اینه 

خدای نکرده برای شما که پیش نیومده  گذاشنین ببینید نظر بقیه چیه در مواقع سخت درسته؟

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
فقط یک سواله ، قرار نیست با جواب دادن بهش ، سرنوشت شما تحت تأثیرش قرار بگیره .😶

نیستی توی باغ  گفتیم کلا تاپیک نزنین حالا انقدر واجب بوده این وسط اعتراض به نزدن تاپیک،؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نیستی توی باغ  گفتیم کلا تاپیک نزنین حالا انقدر واجب بوده این وسط اعتراض به نزدن تاپیک،؟

عزیزم کسی قصد ناراحت کردن شما رو نداشت . اما خب واجبم نبود حتماً تو این تاپیک بمونید . کسی که شما رو اجبار نکرده که حتماً به سوال جواب بدین خانمی.

یک کسی هم که میخواد یه کم متفاوت باشه به غلط کردن می اندازینش

عزیزم کسی قصد ناراحت کردن شما رو نداشت . اما خب واجبم نبود حتماً تو این تاپیک بمونید . کسی که شما رو ...

ربطی ب موندن و نموندن من نداره خانم محترم گفتم وقتی میگن تاپیک نزنید چرا میزنید؟   در ضمن شما هم واجب نبود جواب منو بدین بنده با صاحب تاپیک بودم 

امروز که همه میگن تاپیک نزنید داریم اذیت میشیم خوبه که به فکر دوستانمون باشیم و الکی جبهه گیری نکنیم  موفق باشید  

وقتی خودتون برای خودتون ارزش قائل نیستین حرفی برای گفتن نیست بدرود

ربطی ب موندن و نموندن من نداره خانم محترم گفتم وقتی میگن تاپیک نزنید چرا میزنید؟   در ضمن شما ه ...

شما که به فکر دوستانتون هستین ، یه کمم به فکر این بنده ی خدا باشین که مثلاً قرار بود یک چیز متفاوت ایجاد کنه . 

همه برگشتیم گفتین تاپیک نزن . خب میخوره تو ذوقش . 

بعدشم منو مدیر نداره ....

این بنده ی خدا الان کنارم نشسته و کلی داره غصه میخوره که خانما ناراحت شدن در حالی که هیچ کس به فکر ناراحتی اون نیست .

شما که به فکر دوستانتون هستین ، یه کمم به فکر این بنده ی خدا باشین که مثلاً قرار بود یک چیز متفاوت ا ...

الان که هزارتا تاپیک بعدش زدن  ناراحتی نداره هیچ کس گوش نکرد

اگر ناراحتشون کردم ازشون عذرمیخوام

ربطی ب موندن و نموندن من نداره خانم محترم گفتم وقتی میگن تاپیک نزنید چرا میزنید؟   در ضمن شما ه ...

باران جان . ممنون که وقت گذاشتی . 

اما همون قدر که شما ناراحت شدین از سؤال من . من هم از پاسخ های شما دلگیرم . درسته موضوع تاپیک من دست گذاشتن رو احساسات شما بود اما لطفاً احساسات بقیه رو هم مد نظر قرار دهید . اگر جایی موضوعی هست که اذیتت می‌کنه اونجا نمون . بازم شرمنده ...

شرمنده خانمهای عزیز ... که فقط به خودشون فکر کردن 

الان که هزارتا تاپیک بعدش زدن  ناراحتی نداره هیچ کس گوش نکرد اگر ناراحتشون کردم ازشون عذرمی ...

عزیزم اونم خیلی ناراحته که باعث ناراحتی شما شده . شما که نمیدونین از دیشب چه ذوقی داشت برای گذاشتن این چالش . 

ممنون که پاسخ دادین . 😃

باران جان . ممنون که وقت گذاشتی .  اما همون قدر که شما ناراحت شدین از سؤال من . من هم از پاسخ ...

ببخشید که ناراحت شدین ولی من جایی نموندم و فقط از زدن تاپیک وقتی همه میگن تاپیک نزارید گفتم نزارید

فقط گفتم قراره تاپیکی زده نشه   نزارید تاپیکی که توی اون شرایط واجب نیست همین کاری ب موضوعش نداشتم

اینجا انقدر ارزش نازاحتی نداره دوست عزیز

ببخشید که ناراحت شدین ولی من جایی نموندم و فقط از زدن تاپیک وقتی همه میگن تاپیک نزارید گفتم نزارید ...

چرا نباید تاپیک بذاریم ؟ من در جریان نیستم . اگه میشه بهم بگو باران جان 

کما رو برای این انتخاب کردم که شخص امید به بازگشت داشته باشه وگرنه که اگر مرگ مغزی بود حتماً اقدام ب ...

نه نمی‌زارم حق ندارم به خاطر زنده بودن جگر گوشه ام عمر کسی دیگر بدم😟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...