2777
2789
عنوان

یلدای شگفت انگیز😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست
ببین چ موزیانه تبلیغ میکنن ک چشم کاربرا هم عادت گرده  عزیزم ۳ تا هم تبلیغ بین پست هاست!

آره راست میگی😆😆

خوشبختی یعنی هم مامان سه تا بچه باشی هم یه عاشق دیوونه😍 کاربر sogolikhanom1 م ترکوندنم 😥
۱۷تا😁

نه همون بیست تاست تازه تبلیغها بالا صفحه رو رو هم رو هم انداختن😂 یعنی یلدای شگفت انگیز رو که می بندی باز زیرش یک تبلیغ دیگه رو میشه اون بالای صفحه🤣

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 17 تاست دیگه مطالب و پست های کاربرا دیده نمیشه از نی نی سایت به تبلیغات سایت تبدیل شده 😄 احتر ...

شما هم چشمات عادت کرده ب تبلیغای بین پست ها اونارو نمیبینی

قالیشویی گل ابریشم پ چیه اون وسط😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
شما هم چشمات عادت کرده ب تبلیغای بین پست ها اونارو نمیبینی قالیشویی گل ابریشم پ چیه اون وسط😂😂😂😂

وای اونا رو نشمردم😐😐😐😐😐 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

خودمونو خسته نکنیم اینا قرارداد میبندن ک چندروز تبلیغ کنن اعتراضم فایده نداره،حالا هی میام ببندم ضربدرش کوچیکه صفه مسخرش باز میشه😂😂😂منم رفتم تا بعد یلدای کوفتی،بدم میاد از یلدا اه اه

منم اومدم سایت دیدم هنوز تبلیغ اینجاست گفتم برم بعد یلدا بیام  @مونا_تهرانی     ...

سلام عزیزم من تمام تاپیک های اعتراض رو فرستادم برای مدیریت امیدوارم درست بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم چشم من تک تک اعتراضات رو فرستادم براشون امیدوارم درست کنن

ممنون که هستید

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل