2777
2789
عنوان

یلدای شگفت انگیز😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست

عوض تبلیغ ضد تبلیغ براشون با این کارشون.... یک خط اون وسط تبلیغها جا گذاشتند چشممون ببینه چی میگیم چی میشنویم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریم بعد 5روز بیایم چشمو آزار میده هدفشون چیه

منم اومدم سایت دیدم هنوز تبلیغ اینجاست گفتم برم بعد یلدا بیام 

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

فقط باید ی سایت ایرانی باشی ک کاربراتو بوقم حساب نکنی و تو ی صفحه ۲۰ تا تبلیغ جا کنی!

واقعا ۲۰ تا تبلیغه الان شمردم☺☺☺☺☺

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

کاربراازدیشب خودشونوکشتن،تاپیک پشت تاپیک

ولی هیچکدوم از نی نی یارامحل ندادن😒

نمیدونم کدوم مغزفندقی،تو تیم فنی همچین ایده مضخرفی برای تبلیغ به ذهنش رسیده

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_1   @نی_نی_یار_2   لطفا به حقوق مخاطب احترام بگذارید...با این تبلیغها دیگه اصلا نمیبینیم چی داریم تایپ میکنیم یکسره باید از آون بالا حذفش کنیم😐😒 کل صفحه شده تبلیغ دیگه نی نی سایت نیست که

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
فقط باید ی سایت ایرانی باشی ک کاربراتو بوقم حساب نکنی و تو ی صفحه ۲۰ تا تبلیغ جا کنی! واقعا ۲۰ تا ت ...

۱۷تا😁

خوشبختی یعنی هم مامان سه تا بچه باشی هم یه عاشق دیوونه😍 کاربر sogolikhanom1 م ترکوندنم 😥
فقط باید ی سایت ایرانی باشی ک کاربراتو بوقم حساب نکنی و تو ی صفحه ۲۰ تا تبلیغ جا کنی! واقعا ۲۰ تا ت ...

آره😑😑😑