2777
2789
عنوان

عارامش:همه بیاین ها😤

95 بازدید | 15 پست

طی اتفاقات اخیر و تبلیغات بسیااااااااااااار چن نکته:

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

حسود.پلاستیکی#  

این برا اونایی که تایپیک هارلیو ترکوندن

احترام_به_شعور_کاربرا#  

این برا مسئولین سایت

لعنت.به.باعث.و.بانیش#  

اینم برا اونا ک رسیدگی بلد نیستن تامام

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسود.پلاستیکی#   این برا اونایی که تایپیک هارلیو ترکوندن احترام_به_شعور_کاربرا#   ای ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

@___harley__quinn____  

اصلا ناراحت نباشی سوگلی...حتی اگه فرشته هم باشی باز ی عده پیدا میشن ک ازت ایراد بگیرن😍

@___harley__quinn____     اصلا ناراحت نباشی سوگلی...حتی اگه فرشته هم باشی باز ی عده پیدا ...

عشقی تو ❤❤❤❤❤❤عزیز دل من

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عشقی تو ❤❤❤❤❤❤عزیز دل من

عزیزدلم دلشو داشتم ناراحتت کنن 😢فرشته بالدارمن قربونت برم الهی 😘

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،