2777
2789
عنوان

عارامش:همه بیاین ها😤

95 بازدید | 15 پست

طی اتفاقات اخیر و تبلیغات بسیااااااااااااار چن نکته:

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

حسود.پلاستیکی#  

این برا اونایی که تایپیک هارلیو ترکوندن

احترام_به_شعور_کاربرا#  

این برا مسئولین سایت

لعنت.به.باعث.و.بانیش#  

اینم برا اونا ک رسیدگی بلد نیستن تامام

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسود.پلاستیکی#   این برا اونایی که تایپیک هارلیو ترکوندن احترام_به_شعور_کاربرا#   ای ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

@___harley__quinn____  

اصلا ناراحت نباشی سوگلی...حتی اگه فرشته هم باشی باز ی عده پیدا میشن ک ازت ایراد بگیرن😍

@___harley__quinn____     اصلا ناراحت نباشی سوگلی...حتی اگه فرشته هم باشی باز ی عده پیدا ...

عشقی تو ❤❤❤❤❤❤عزیز دل من

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عشقی تو ❤❤❤❤❤❤عزیز دل من

عزیزدلم دلشو داشتم ناراحتت کنن 😢فرشته بالدارمن قربونت برم الهی 😘

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،