2777
2789

کمپین_افشای_حقوق#  

حقمونه# نی_نی_سایت# تبلیغات_ازاردهنده_خره# 😁😁😁😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄😄😄

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

مونا_تهرانی# پول لازم داری بیا گلریزون کنیم این کارا چیه عامو😐😄

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرده شور اين ني ني سايتو ببرن با اين تبليغاش وقتي كسي پول نداره چطور تبليغ ميكنين ولمون كنين بابا

ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودت مقايسه نكن🤗كاش بعضيا به جاي فرزند اوري فرزند پروري را بياموزند😒
یلدای_شگفت_انگیز#   حیـــــــــــــــــــــــــــــــــــا کن

نی نی سایت ورهــــــــــــــــــــــــــــــا کن

نیمه پر لیوان ببینین فک کنم یلدا شگفت انگیز برسه باید مولفیکس ببندیم و درحالی ک رب بامیلو میخوریم اپ کمدا ونوبت نصب کنیم وبا علی بابا ب قهقرا سفر کنیم.....😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😄

@میمونمت    

عزیزم🌷والا منم کلافه میشم از تبلیغ یلدا خصوصا برای همین سایت نمیام فعلا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلام عزیزم چشم من همه اعتراضات رو براشون فرستادم امیدوارم درست بشه

قربونت برم من ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تبلیغات خر است گاو است حال بهم زن است😷😷😷😷😷😷

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

#نه به تبلیغات شب یلدا

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...