2777
2789
عنوان

برسه به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 52 پست

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔خدایا یه بچه خوشگل بزار تو دامنش من برای خودم دعا نمیکنم هر وقت خاستی بهمون بده ولی دلش خیلی پره ترو ب بزرگیت قسم میدم دامنشو سبز کن😔😔😔

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آدمیزاد با امید زنده اس‌.خواهر منم ده ساله منتظره هردوشون مشکل دارن.بدتر اینکه سینه هاش پره از غده و نمیتونی با روش کمک باروری باردارشه چون داروهاش براش سمه.از حکمت خدا غافل نباش

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

خواهرعزیزم داستان زندگیتو که خوندم از ته قلبم ناراحت شدم برات میدونم برات خیلی سخته ولی همین که تصمیم گرفتی برای خدا نامه بنویسی و گله بکنی یعنی با خدات اشتی هستی و فقط دلخوری نمیدونم چرا عجیب به دلم برات شده این دفعه به زودی زود باردار میشی و به ارزوت میرسی اونم به خاطر همین نامه ات به خاطر این که از ته قلبت با خدا صحبت میکنی برات دعا میکنم از صمیم قلب هر جا هستی زود زود خبر خوبی بهمون بدی من مطمعنم چون خدامو خوب میشناسم ...یا حق

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

امیدوارم برای هیچ کس  ،هیچوقت هیچ مشکلی پیش نیاد .باید عمیقتر بری توی خودت وزندگیت ،جوا ب سوالات دردرون خودتون هست باید بگردین وپیدا ش کنین. 

کائنات دقیق ترین نظم رادارد. حتما دلیلی هست ومطمئنا درنهایت خیروبرکت ،اگر بتونین بادیدبازتری ببینین .به امیدموفقیت 

دوست خوبم...هرچی بشه ما هیچ پناهی جز خدا نداریم..هر جا بریم ..هر کار کنیم اخرش مجبوریم بریم دوباره سراغ خودش ..دوباره ازش گدایی کنیمم....چون غیر از خودش هیییچ کس هیچ قدرت و استقلالی نداره...بیا با خدا آشتی کن..ازش کمک بخواه..بگو من نمیدونم باید چکار کنم..کجای کارو اشتباه کردم..خودت هرچی بده رو اصلاح کن..دعای ۳۳ و ۳۵ صحیفه رو بخون..مخصوصا دعای ۳۵..چند وقتی خودتو مشغول کن..نماز قضا بخون..روزه قضا بگیر  تا سبک و اروم بشی..بقیشو بسپار به خودش..خدا حواسش بهت هست

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

سلام عزیزم خیلی از خوندن اتفاقات به ظاهر ناراحت کنندت متاثر شدم میدونم خییییلی سخته ولی باور کن ما از این پایین هیچی رو درک نمیکنیم ولی فقط یک لحظه به این فکر کن اون بچه هات میموندن با هزارو یک بیماری ومسئله ای که نزاره هیچ شیرینی از بچه داری بفهمی این کوچیکترینشه که براش خدارو هزاربار باید شکر کنی چون واسه خیلیا پیش اومده.. ان شاءلله بزودی روحیتو باز بدست بیاری هیچ چیز باارزشی بدون سختی بدست نمیاد تو هم که ۳بار گناهات پاک شده خدا ان شاءلله بهترینو برات رقم میزنه توکلتو حفظ کن که از امتحانش سربلند بیرون اومده باشی❤️

سلام عزیزم خیلی از خوندن اتفاقات به ظاهر ناراحت کنندت متاثر شدم میدونم خییییلی سخته ولی باور کن ...

عزیزم دعا  کردم دعا کردم خدا بهت دو قلو صحیح و سالم بده 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

گریم‌گرفت عزیزم منم پارسال همینموقعها باردارشدم ولی بچم‌سقط سد بچه اولمم...الانم یساله منتطرم بچه یوم بیاد تو زندگیمون ولی هبری نیست منم دلگیرم امیدی ندارم احساس میکنم خدا منو نمیبینه.امیدوارم‌من شما و تمام منتطرا دلمون شادبشه

😔😔عزیزم بغض کردم داشت اذان میگفت از ته دل از خدا میخوام یه بچه سالم و صالح خدا بزاره تو دامنت بحق سیدالشهدا 

یه کربلا برو اگه شرایط شو داری. عزیز دلم ناامید نباش به خدا توکل کن❤️❤️❤️

این همه رنج را از کجا آورده ای....

واقعا هیچ ندارم بگم در وسعت این همه درد...

انشاله اینبار یه یاعلی بگو و پاشو یاعلی خودش نگهدار بچت میشه..

شانو جان تو بارداری پرخطر داری باید زیر نظر یه دکتر خوب باشی گلم.

دکتر بارداری پرخطر تو تهران هستش .من دوستام خیلی نتیجه گرفتن

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
خدا میبینی حالمونو،اشکامونو؟درد دلمونو،زخم رو دلمونو مبینی؟تو که به همه چی شاهد و ناظری،پس چرا به حا ...

الهی بمیرم برا دلت چقدر سختی کشیدی خدا خودش جواب صبر و تحملت و بده...😢😢

الهم صل علی محمد و ال محمد