بانویِ_آریایی مدیر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 4964 عنوان مررررررگ بر تبلیغات نی نی سایت✊✊✊✊ | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 47 پست همه تکرار کنید✊✊✊✊✊ پربازدید بشه شاید اثر گذاشت دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭 1397/09/22 | 00:48 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانویِ_آریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 4964 وقتی از تبلیغات پول گیر میارن چه اهمیتی به اعتراضات ما میدن آخه دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭
پلنگ۱صورتی عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1466 کیکم میدیم🍰🍰🍰🍰🍰 مرگ بر تبلیغات نی نی سایت درود بر اون یکی سایت نی نی یار نی نی یار تبلیغارو رها کناینا همه تقیصره آمریکاست میدونی چَرا؟منم نمیدونم؟ بگو مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل...
rozbano عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2960 ✊✊✊ فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7225 داغون كردن سايتو وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
atishpare_h عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 2137 فقط اعتصاب جواب میده موافقم اراده کنیم بچه ها واسه اعتصااااااااب# 👀👀👀👀👀👌
بانویِ_آریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 4964 آخه مثلا که چی این مدل تبلیغ؟؟؟؟؟ دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 من الان اومدم فکر میکردم سرشب تا حالا اعتراض ها اثر داشته و برداشتنش ولی دیدم خبری نیست . خیلی بهم برخورده ک هیچ احترامی برای کاربراشون قایل نیستن قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7431 من که لمس شدم دارم باهاش کنار میام اما انگار اون با من نمیخواد کناربیاد 🤔 گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بانویِ_آریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 4964 مرگ بر تبلیغات نی نی سایت درود بر اون یکی سایت نی نی یار نی نی یار تبلیغارو رها ... تقصیر قاشقچیه فکر کنم😩😩😩😩 دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 وقتی از تبلیغات پول گیر میارن چه اهمیتی به اعتراضات ما میدن آخه آره دیگه چون پولشو گرفتن دیگه نمیتونن حذفش کن نظر ما هم اهمیتی نداره براشون قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
پلنگ۱صورتی عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1466 تقصیر قاشقچیه فکر کنم😩😩😩😩 آره به خاطر همین با ارّه کشتنش😨
بانویِ_آریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 4964 الان نی نی یار نمیبینیم ولی کافیه سیاسی حرف بزنیم و از گرونی بگیم به ده تا پیام نرسیده میترکونن و قطع دسترسی میکنن دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭