2777
2789
عنوان

مررررررگ بر تبلیغات نی نی سایت✊✊✊✊

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 47 پست

وقتی از تبلیغات پول گیر میارن چه اهمیتی به اعتراضات ما میدن آخه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیکم میدیم🍰🍰🍰🍰🍰

مرگ بر تبلیغات نی نی سایت 

درود بر اون یکی سایت 

نی نی یار نی نی یار 

تبلیغارو رها کن

اینا همه تقیصره آمریکاست میدونی چَرا؟منم نمیدونم؟ بگو مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل...

آخه مثلا که چی این مدل تبلیغ؟؟؟؟؟

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

من الان اومدم فکر میکردم سرشب تا حالا اعتراض ها اثر داشته و برداشتنش ولی دیدم خبری نیست . خیلی بهم برخورده ک هیچ احترامی برای کاربراشون قایل نیستن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
مرگ بر تبلیغات نی نی سایت  درود بر اون یکی سایت  نی نی یار نی نی یار  تبلیغارو رها ...

تقصیر قاشقچیه فکر کنم😩😩😩😩

وقتی از تبلیغات پول گیر میارن چه اهمیتی به اعتراضات ما میدن آخه

آره دیگه چون پولشو گرفتن دیگه نمیتونن حذفش کن نظر ما هم اهمیتی نداره براشون

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

الان نی نی یار نمیبینیم ولی کافیه سیاسی حرف بزنیم و از گرونی بگیم به ده تا پیام نرسیده میترکونن و قطع دسترسی میکنن