2777
2789
عنوان

كاش ي ذره براي كاربرا احترام قائل ميشدين😒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما اون علامت ضربدر كه بالاشه رو بزنيد ميره تبليغاته 

البته وقتي صفحه رو عوض ميكنيد دوباره مياد اما فقط يه بار كليك كنيد چند ثانيه بعدش ميره

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عشقم ی دهن برامون بخون حال کنیم

😮😒

دلت برا فحشام تنگ شده؟😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزان من ک تاپیک زدم گفتم

تایمر تبلیغ تا 5 روزه،شما باید این 5 روز رو رد کنین،پس برین توی تنظیمات گوشیتون و تاریخ گوشیتون رو 5 روز ببرین جلو،اصلا بذارین روی 30 آذر تا راحت شین،واسه من شد

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه  
میگم تو ک تخصصت تو این تبلیغاته خو ی راهی بده عه😆😆

واااای خدایی دارم کور میشم😣😣😣😣😣😢

من رفتم☹🙃

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من زدم نشد

یعنی الان تاریخ گوشیت روی 30 آذر ولی تایمر روی 5 روز انقد ببر تاریختو جلو تا تایمر صفر شه

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه