2777
2789
عنوان

نظر بدین

102 بازدید | 18 پست

اگه براتون خواستگار بیادو ازتون بپرسه قبلا دوست بودین باجنس مخالف ،چه جوابی میدین

گذشته رو تعریف میکنین؟

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راستشو میگم، چون دروغ دروغ میاره، اگه خواست ادامه میدیم نخواست هم که هیچی

اخه بعضیا ادامه میدن ولی انقد بهت تهمت میزنن که ادم ازگفتش پشیمون میشه

معلومه که نبایدتعریف کنی

شایداول طرف فازروشنفکری بگیره وزیرسبیلی ردکنه ولی بعدهاتوزندگی تاثیرات سوء میذاره وطرف هروقت باشه میزنه توسرت

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

گذشته ام به خودم مربوطه البته اگه واقعا  واقعا پسر صادقی باشه بصورت خیلی خلاصه میگم 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اره بنظرم چون بگم نه هم دروغ گفتم

دو پهلو صحبت کن یه جوری که نه دروغ بشه نه راست 

بعدا هم نمیتونه یغه بگیره 

کاری که شوهر من میکنه البته نه با من سیاستش با بقیه است 😢😢😂

زندگی زیباست
نه باید بگی تو اولین پسری هستی که مستقیم تو چشماش نگاه میکنم غیر از این بگی هزارتا سوال میپرسه مطمئن ...

اره بعدشم کلی تهمت انگار چیکارکردی

اره بنظرم چون بگم نه هم دروغ گفتم

درکل آدمی که انقدشدید درگیرگذشته هاست احمقه وبله گفتن بهش ریسکه،رگه هایی ازبددلی درش مشهوده

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

همون اول ک معلوم نیس واقعا بدرد هم میخورید یا نه هیچوقت نباید کل گذشتتو بذاری کف دستش چون ممکنه ک اگه بدرد هم نخوردید بعد بره برای اطرافیانش تعریف کنه

اینارو من نمیگم تو یه کتاب خوندم

معلومه که نبایدتعریف کنی شایداول طرف فازروشنفکری بگیره وزیرسبیلی ردکنه ولی بعدهاتوزندگی تاثیرات سوء ...

دقیقا