2777
2789
عنوان

به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی هاشون ربط به عشق سابق دارن. ولی از پروفایل معلومه اون تصمیم داره زندگی جدیدش رو شروع کنه. هرچند ...

ولی از نظر روانشناسی میگه تا رابطع ای ک تموم شده از ذهنت بیرون نکردی وارد رابطه جدید نشین 

ینی اول باید پاک بشه ولی میگه تو زندگی ضربه میخوره 

اینکه همیشه ی گوشه زهنش نگهداره یه جور حسرت 

من زدم اینترنت نوشته ک اصلن دروس نیست ک وارد رابطه جدید میشید 

خوشبحال اونایی که خدا انقد دوسشون داره که هیچ به آرزوهاشون نه نمیگه 🙁
ولی از نظر روانشناسی میگه تا رابطع ای ک تموم شده از ذهنت بیرون نکردی وارد رابطه جدید نشین  ینی ...

گوش کن عزیزم من ۱۴ سال ازدواج کردم.شوهرم عشق اول داشته که از اقوام دور بودن و شوهرم از بچگی فک میکرده بره اونو بگیره. چهار سال نامزد بودن. چهار سال تمام دعوا و ناسازگاری.آشتی شون خیلی کم بوده. شوهرم براش کادوهای زیادی گرفته بود.و.... حتی هتل عروسی رزرو کردن که دوباره دعوا شون میشه... میزنن به هم

گوس دادی تا اینجاشو. بعد شوهرم با من آشنا شد و من خیلی خیلی بهش محبت کردم.شوهرم بعد از دوماه عاشقم شد به ارامش رسید یه روز بهم گفت چهار سال کارایی که تو این دو ماه برام کردی اون برام نکرد... دختره هم هی بهش زنگ میزد وقتی پیش من بود... یه روز شوهرم بهش گفت انشالله خوشبخت بشی من نیمه گمشده ام رو پیدا کردم... و ما با عشق ازدواج کردیم. بعد از این همه سال شوهرم همچنان دوستم داره بهم کلی محبت میکنه منم براش میمیرم... 

گوش کن عزیزم من ۱۴ سال ازدواج کردم.شوهرم عشق اول داشته که از اقوام دور بودن و شوهرم از بچگی فک میکرد ...

میخای بگی شوهرت بی خیال شده 😏😏

مردا خیلی تو دارن 

اگه کسی رو از ته قلبشون دوس داشته 

باشن هرگز خاطرشو پاک نمیکنن 

انقد زرنگن میرن زن میگیرینم وانمود میکنن همه چی خوبه 

اینو وقتی فهمیدم 

ک ی خانم مسن گفت بعد ۲۰ سال فهمیدم همسرم 

هرگز عاشقم نبوده ولی تو این ۲۰ سال من حس نکردم انقد رفتارش خوب بود .حالا نمیدونم زنه چطور فهمیده بود 

ولی گفت ب روش نیوردم 

گوس دادی تا اینجاشو. بعد شوهرم با من آشنا شد و من خیلی خیلی بهش محبت کردم.شوهرم بعد از دوماه عاشقم ش ...

امیدوارم خوشبخت باشی 😙😙

من زمانی وارد رازطه با شوهرم شدم که عشق اولش هنوز بود... ولی شوهرم به خاطر محبتایی که من بهش کردم اونو فراموش کرد... یه روز شوهرم با خواهر شوهرم گفت من شرمنده تمام‌محبتایی هستم که خانمم تو این سالها بهم کرده.... بنابراین اون اقایی که شما میگید وارد یه رابطه جدید شده و اون دخترم میتونه با محبتش اونو بکشه سمت خودش..الانم عجیب نیست اون اقا شاده  چون محبت اون دختر سرحالش کرده. ادم همیشه دربند عشق اولش نمیمونه. یه جاهایی گوشه دلش نگهش میداره گاهی بهش فک میکنه فقط همین

من زمانی وارد رازطه با شوهرم شدم که عشق اولش هنوز بود... ولی شوهرم به خاطر محبتایی که من بهش کردم او ...

فعلن ک این ۲ سال عقد با ناله تموم شده 

ولی تو نامزدی و عقد ک بهترین سالهای خوش آدمه 

مهری ب دل نیومده فک نکنم دیگه بیاد 

میخای بگی شوهرت بی خیال شده 😏😏 مردا خیلی تو دارن  اگه کسی رو از ته قلبشون دوس داشته  ...

به هر حال عزیزم گوش کن شوهرم خیلی بهم محبت میکنه چون من بهش محبت میکنم. اون نامزد قبلیش هم الان دو تا بچه داره... منم میبینمش اصلا بهش اهمیت نمیدم...  تازه یه وقتی سر به سر شوهرمم میذارم میگم رقیبم دیدم و میخندیم...