آخه من دکتر خوب هم سراغ نداشتم ، خیلی وسواس داشتم توی انتخاب دکتر ،،، ولی بالاخره راضی شدم برم ، انشالا بعد عید. .. دخترم مدرسش تموم بشه بعد. .. پیش کدوم دکتر رفتی ؟؟؟
خیلی خوشم میاد از مامانای پایه که دختراشونو خوشگل کنن ، دم مامانت گرم 😍😍😍
من عمل کردم و اصلا درد نداشت و اصلا اذیت نشدم.فقط اون یک هفته ای که مجبور بودم طاق باز بخوابم پشت کلم حسابی درد گرفته بود و نشسته میخوابیدم و یکی دیگه هم اینکه وقتی فیتیله رو از بینیم کشید خیلی بد و چندش بود.بهت توصیه میکنم سریعا اگه شرایطت مهیاست بری و انجام بدی
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اهاااا این دکتره اصلا تامپون نمیزاره خداروشکر یه نفر دیگه هم گفت درد نداره کم کم داره ترسم کم ...
موفق باشی
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه تامپون دوتا چیز مثل پنبست یکی تو یک بینی و یکی تو یک بینی دیگه .اما فیتیله یه بانده لوله ایه که از این سوراخ بینی به اون سوراخ بینی راه داره که خیلی کمک میکنه که بعد از عمل مشکل تنفسی نداشته باشیم.اگر از فتیله استفاده نکنه دکتر تامپون میگذاره .البته بعضی از دکترا که همونم نمیگذارن