2777
2789
عنوان

✊✊✊توپ تانک فشفشه این تبلیغات باید گم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست

بیرون که نمیتونیم جیک بزنیم بیایبم اینجا لاقل بشوریم .شورشو دربیاریم😁😁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما یافتم چطوری پاکش کنین تبلیغ رو

خسته نباشی😑

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خانوما یافتم چطوری پاکش کنین تبلیغ رو

واستین یه دقیقه بگذره مطمئن شم بعد بگم،خخخخ

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه  
پاک شد خودش واسه شما؟

ن پاک نشدولی سادس پاک کردنش

امابازمیاد پاک کنی

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
ن پاک نشدولی سادس پاک کردنش امابازمیاد پاک کنی

نه عزیزم،منظورم طوری بود ک دیگه نیاد،وگرنه هر کی میدونه ضربدر میره،توی تایمر تبلیغ زده بود 5 ساعت مونده پس شما باید این 5 ساعت رو رد کنین،یا ساعت گوشتونو 6 ساعت ببرین جلو یا ساعت رو دست نزیین و تاریخ رو یه روز ببرین جلو،واسه من که اینطوری درست شد

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه