2777
2789

بچه ها شورش کنید

تا خون در رگ ماست نی نی سایت بی تبلیغ حق مسلم ماست

شعار های خودتون رو اینجا اعلام کنید

باید انقلاب کنیم تو نی نی سایت😄

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هردیقه میاد چ خبره یه دفه بگن کافیه ادم متوجه میشه

خدا تومن داره پول میره تو جیب سایت برا این تبلیغ

خداتومن گیگ نت از ما کم میشه 

تو سایتم ناحقیع

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

نون دونی یه عده ست

کور شدن کاربراست!

اینم شعار، دوست داشتی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بین این همه تبلیغ یه سایت تبادل نظریم هست 😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مرگ برضدولایت نی نی سایت😐

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

اگر به جای این همه تاپیک و گفتن قطع شدن این تبلیغات همه تصمیم بگیریم ک چند سایتی هیچ کسی تاپیک نزاره و کسی بازدید نزنه حل میشه وگرنه اینم مثل هرچی ک سرمون اومده عادی میشه و تموم...

مشاوره پوست و مو
ميبرنمون تو گوني😂

اگه من رفتم تو گونی مدیونی پیگیری نکنی😢😢

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز