سلام بچه ها 9495roya یایه اسمه دیگم داره باهاش تبلیغ میزاره تو تاپیکا : پریسا۰۰۹۸
خودش تبلیغ کننده ی این کانال تلگرامه(chaghi_tazmini) که معرفیش میکنه
کانالشون دزدن. سری اولو میفرستن و سری بعدیه داروتونو، حتی اگه همون لحظه که داروبه دستتون میرسه،سفارش بدید،اینقدر طولش میدنو دارو رو براتون دیر میفرستن که اگه چند گرمی هم افزایش وزن گرفته باشید دوباره بدون دارو بمونیدو لاغر بشید
من ۵ مرتبه سفارش دادم و حدود ۱ میلیون تومنمو ریختم تو جیبه این کلاه بردارا
و الان هنوز همونقدر لاغرم چون یه ذره که چاق میشدم اینقدر اذیت میکردو دارورو دیر میفرستاد که لاغر بشم و مجبور بشم هی دارو سفارش بدم که به وزن دلخواه نرسم که بخواد تثبیت کننده بده و دیگه سفارشم تموم شده باشه
فقط خواستم به شماهام بگم که گوله این کاناله لعنتی رو نخورید
چون خودم از همین تاپیکا پیداش کرده بودم،تصمیم گرفتم تمام تاپیک هایی که این اومده تبلیغ گذاشته رو پیدا کنمو به شماها اطلاع بدم
ترو خدا مواظب باشید ازش سفارش ندین که مثل الان من اینقدر ناراحتو عصبی نباشید.هم حدود ۱۵۰ تا قرص که معلوم نیست چقدر عوارض داشته تو بدنم ریختم،هم ایننننهمه پولام به باد رفت.و الانم لاغره لاغرم
من وظیفه انسانیم بود چون خودم تو چاهشون افتادم به شماهام بگم چون منم از همین تاپیکا رفتم تو کانالش سفارش دادم
مطمئنم شمام مثله من به هردری میزنین که چاق بشین.ولی من میرم تو هرتاپیکی تبلیغ گذاشته و به بچه های اون تاپیک اخطارشو میدم