2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ثابت کننده یعنی بایدداروی دیگه هم بگیری؟

همون جایی که رفت داروی گیاهی ثابت کننده هم داشت. الان هم دیگه لاغر نیست. خب یه رژیم هم داد. من خودم اوایل سختم بود خوردن زیاد. بعد کم کم دیگه هی اضافه بر  میزان دلخواهم غذا خوردم تا چاق شدم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بله،با یک دوره ش4کیلو چاق شدم،قطع ک کردم برنگشت،باز دیدم کم دارم وزن،دوباره دارم میخورم

یک دوره یعنی چه زمان وچندگرفته بودی دارو رو واینکه کدوم قسمت های بدن چاق شده؟

یک دوره یعنی چه زمان وچندگرفته بودی دارو رو واینکه کدوم قسمت های بدن چاق شده؟

من چون ورزش میکنم،ینی چون رو شکم پهلو کار کردم پاهام و دستام و سینه م بالا اومد،چون روشون کار کردم،یک دوره ش نزدیک ی ماهه

سلااام بر همگی.... منم از اون دسته افرادیم که لاغر بودم و خیلی کاهش وزن داشتم و زود مریض میشدم... یکی از اقواممون بهم یه ایدی داد ایدی یه داروساز بود که تو داروخونه کار میکنه... یه سری سوال ازم پرسید و برام یه شربت ساخت بعد من چون خیلی لاغر بودم سه دوره شربتو مصرف کردم یعنی سه ماه ... خیییییییلی عالی بود... خیلی راضیم😍 الانم یک ماه دیگه عروسیمه خیلی بدنم پر شده و رو فرم اومده...شمارشون پاک شده از گوشیم من یه ایدی دارم ازشون کسایی که میخوان واقعا چاق بشن برن باهاشون صحبت کنن... راستی من صورتمم خیلی تپل شده.. این ایدیشون: @pharmacist_esf

سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود

اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه 

اگر کسی خواست  تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه

این شمارمه هرکس خواست 09035321077

فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه

سلام بچه ها 9495roya یایه اسمه دیگم داره باهاش تبلیغ میزاره تو تاپیکا : پریسا۰۰۹۸

خودش تبلیغ کننده ی این کانال تلگرامه(chaghi_tazmini) که معرفیش میکنه

کانالشون دزدن. سری اولو میفرستن و سری بعدیه داروتونو، حتی اگه همون لحظه که داروبه دستتون میرسه،سفارش بدید،اینقدر طولش میدنو دارو رو براتون دیر میفرستن که اگه چند گرمی هم افزایش وزن گرفته باشید دوباره بدون دارو بمونیدو لاغر بشید

من ۵ مرتبه سفارش دادم و حدود ۱ میلیون تومنمو ریختم تو جیبه این کلاه بردارا

و الان هنوز همونقدر لاغرم چون یه ذره که چاق میشدم اینقدر اذیت میکردو دارورو دیر میفرستاد که لاغر بشم و مجبور بشم هی دارو سفارش بدم که به وزن دلخواه نرسم که بخواد تثبیت کننده بده و دیگه سفارشم تموم شده باشه

فقط خواستم به شماهام بگم که گوله این کاناله لعنتی رو نخورید

چون خودم از همین تاپیکا پیداش کرده بودم،تصمیم گرفتم تمام تاپیک هایی که این اومده تبلیغ گذاشته رو پیدا کنمو به شماها اطلاع بدم

ترو خدا مواظب باشید ازش سفارش ندین که مثل الان من اینقدر ناراحتو عصبی نباشید.هم حدود ۱۵۰ تا قرص که معلوم نیست چقدر عوارض داشته تو بدنم ریختم،هم ایننننهمه پولام به باد رفت.و الانم لاغره لاغرم

من وظیفه انسانیم بود چون خودم تو چاهشون افتادم به شماهام بگم چون منم از همین تاپیکا رفتم تو کانالش سفارش دادم

مطمئنم شمام مثله من به هردری میزنین که چاق بشین.ولی من میرم تو هرتاپیکی تبلیغ گذاشته و به بچه های اون تاپیک اخطارشو میدم

سلام بچه ها 9495roya یایه اسمه دیگم داره باهاش تبلیغ میزاره تو تاپیکا : پریسا۰۰۹۸ خودش تبلیغ کننده ...

زیبا واست درخواست دوستی فرستادم قبول کن 

بالاصقحه سمت چپ بزن پذیرش