2777
2789
عنوان

آخه ثواب بردن به چه قیمتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست
آخه زنگ تفریحی که ساعت سه و نیم ظهر بخوره همون بیست دقیقشم مزاحمته وقتی ادم از خواب پرید سردرد شد چ ...

فقط بعدازظهرها هستن 

صبح که بدتر اگرصبح هم باشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خونه ی مامانم اینا هم نزدیک یه مدرسه ست، وقتایی که صبح اونجام دقیقا همینه😂😂😂 یه نفر هست به ایم دا ...

تومدرسه روبروی ما ی دختره اسم سحرناز کاظمی هست ک نماینده یک کلاسه.روزایی ک کلاسشون برنامه داره همش داره از پشت بلندگو جیرجیر میکنهو خیلی بی نظم ولی شیطون بلاهست و یکی هم به اسم ماندانا شریفی ک قراره دوشنبه بره مسابقه.

همه برا ماندانا دعا کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بعدازظهرها هستن  صبح که بدتر اگرصبح هم باشن

نه اینا دو تایمه هستن

هم صبح در خدمتشونیم هم عصر

الان که از خواب پریدم فکر کردم پنجره بازه که صدا انقدر زیاده رفتم دیدم بستس

تازه  آقاهه تو بلندگو میگفت قراره ازین به بعد محافل انس با قرآن زیاد بذاریم

خدا رحممون کنه😓

🌷
مگه بعدازظهرها نمونه دولتی هم هست  چون معمولا تا ساعت یک ونیم دو کلاس دارن نمونه دولتی

نمیدونم نمونه دولتی هییت امنایی ی همچین اسمی نوشته رو تابلوش

قبلا فقط ی تایم بود الان دوساله دو تایمه شدن شانس ما

🌷
نه اینا دو تایمه هستن هم صبح در خدمتشونیم هم عصر الان که از خواب پریدم فکر کردم پنجره بازه که صدا ...

پس فکرنمیکنم نمونه دولتی باشه 

همون دولتی 

بعد محافل انس و.. زمانهای مشخصی داره 

چون مدرسه فقط کارقرانی نباید انجام بده بلکه باید کارهای فرهنگی متفاوتی انجام بده به خاطر امتیاز و...

تومدرسه روبروی ما ی دختره اسم سحرناز کاظمی هست ک نماینده یک کلاسه.روزایی ک کلاسشون برنامه داره همش د ...

عزیزممممممممم😋😋😋😋

ان شالله ماندانا تو مسابقه اول میشه😀😘

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
پس فکرنمیکنم نمونه دولتی باشه  همون دولتی  بعد محافل انس و.. زمانهای مشخصی داره  چ ...

ی روز مسابقه قرآن دارن

ی روز مسابقه طناب گشی

ی روز فوتبال

هرروزم ساعت دو و نیم اذان میذارن برای بچه های تایم ظهر که پاشن برن نمازخونشون نماز بخونن

دیگه جونم برات بگه ماه محرمم که بجای خود مداحی داشتن

دهه فجرم که انشاالله در راهه

دیگه همه اینا بغیر از مراسم معمول صف و سخنرانی مدیر و مشاوراشونه

کلا فعالیت زیاد دارن فکر کنم الان امتیازات مدرسشون بالای میلیارد باشه با این اوصاف😌

🌷
ی روز مسابقه قرآن دارن ی روز مسابقه طناب گشی ی روز فوتبال هرروزم ساعت دو و نیم اذان میذارن برای ب ...

چه مدرسه فعالی خخخ

مدرسه پسر من ازاین برنامه ها ندارن متاسفانه فقط همون اهنگ (بیچاره همسایه ها خخخ)زنگ تفریحشون وبرنامه صبحگاهی هم به خاطر سرما داخل سالن انجام میدن 

کلا نزدیک مدرسه خونه گرفتن سخت اسیرمیشید 

چه مدرسه فعالی خخخ مدرسه پسر من ازاین برنامه ها ندارن متاسفانه فقط همون اهنگ (بیچاره همسایه ها خخخ) ...

من خودم اوایل خیلی خوشم میومد از صدای جنب و جوش بچه ها

احساس نشاط میکردم با وجودشون ولی کم کم دیدم چه معضلاتی داره

🌷