2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست
تو ک عزیزم میدونستی باید اقدام کنی،کوتاه میومدی هرجور شده دعوا نمیکردی خب

نمیشد گلم.. شوهرم خیلی خیلی خسته بود.. اصلا روی مودش نبود.. به زور که نمیشه کاری کرد

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
منم همیشه حس میکردم وسط دوره تخمک گذاریمه چون ترشحاتم غلیظ و زیاد میشد. ولی بعد سونو فهمیدم روز 19 ت ...

چه جالب.. یکم امیدوار شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشد گلم.. شوهرم خیلی خیلی خسته بود.. اصلا روی مودش نبود.. به زور که نمیشه کاری کرد

الهی بمیرم برات😖

ایشالا ک خدا دلتو شاد میکنه همین روزا

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
الهی بمیرم برات😖 ایشالا ک خدا دلتو شاد میکنه همین روزا

ان شاللللههههههههههه..مرسی مهربونم.. در کل خیلی پروسه بدی هست

ان شاللللههههههههههه..مرسی مهربونم.. در کل خیلی پروسه بدی هست

میفهمم حالتو عزیزم،ولی از سیکل و این چیزا هیچی حالیم نمیشه☹فقط از خدا میخام دل همتونو شاد کنه

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
برو بگو درسته قهرم ولی اقدام بحثش جداس😊 پنج دقیقه ای جمعش کنین باز قهر کنین شوخی کردما دعوام نکنی ...

اعصاب خودمم خرد شده بود.. اصلا نمیشد.. هیچ رغبتی نداشتم.. با خودم گفتم به درک. 

چه جالب.. یکم امیدوار شدم

عزیز هرچی قسمت باشه ایشالا همون میشه. من انقدر اینجا از ناباروری خونده بودم و همه بهم گفته بودن که با اقدام توی چند ماه اول باردار نمیشی که خیلی ترسیده بودم. دقیقا شوهرمم بعد 6 سال زندگی مشترک برای اولین بار از تاریخ 14 پری تا 19 پری رفت ماموریت. گفتم این ماه نمیشه اصلا، ماه اولمم هست دیگه اصلا نباید بهش فکر کنم. ولی زد و شانسی روز 19 پری که شوهرم برمیگشت من رفتم سونو و بهم گفت تخمک ازاد کردی برو اقدام کن.گفتم عجب شانسی. همون شب در کمال نا امیدی که ماه اول نمیشه اقدام کردیم و الهی شکر همون موقع هم شد و الان باردارم. اگر خدا بخواد همه چیز رو جفت و جور میکنه برا شدن. نگران و نا امید نباش. امیدت به خدا باشه. ایشالا به زودی مامان میشی

عزیز هرچی قسمت باشه ایشالا همون میشه. من انقدر اینجا از ناباروری خونده بودم و همه بهم گفته بودن که ب ...

قربونت برم من.. امیدوارم کردی.. ان شالله که خداوند همینطور دلت رو شاد کنه.. 

جدی؟ مثلا من 29 روزه ام.. احساس میکنم 14 ام یا 15 ام تخمک گزاریمه

نخندیا من اصلا ب تخمک گذاریوواینااعتقاندارم

ی نفرمیشناسم بعدسالها روز بعد.پریودیش باردارشد

خودمم بارداریام زمانی بوده ک اصن روزتخمک گذاری نبوده وهیچوقتن این قددقیق حساب نکردم

خودتو بسپاردست خدا

دکترارین دکتراس.اگرم اعتقادداری ب تخمک گذاری واینا خودتومحدود نکن ب اون چندروز..