کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
آخه تنها چیزی که فعلا برام خوشاینده طعمش همون عنابه چیزی نمیتونم بخورم مثلا گردو رو به زور میخورم مو ...
منم به زور میخوردم ولی یکبار که عناب بیشتر خوردم زعدچند دقیقه پاشدم چشام سیاهی رفت نزدیک بود بیوفتم زود شربت خوردم و نشستم بهتر شدم.روزی ۳یا۴تا بخور زیاد نخور عیبی نداره اگه میسازه بهت که بیشتر بخور
بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
قربونت خوب میشه انشاا...منم اولا بد غذا بودم ولی اخرا بهترین وزن و بچه میگیره نگران نباش
انشالله این یک هته باقیمونده هم براتون به لامتی سپری بشه و نی نی صحیح وسالم بیاد بغلتون.....برای من وهمه باردار هم دعا کنید که مسیر طولانی پیش رو به سلامتی طی کنیم
گلم من تا حالا اصلا کلم بروکلی نخریدم دوس دارم امتحان کنم و اینکه تو چیا استفاده داره خام بخورم یا بخار پز یا سرخ شده اصلا چه غذاهایی باهاش درست میکنن؟