نازی۹۳ مدیر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 عنوان فردا آی یو آی تعیین جنسیت دارم واسم دعا کنین صلوات بگین | مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 54 پست بچه ها واسم دعا کنین برای بار سوم میرم 1397/09/21 | 11:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 عزیزم چرا کیت نمیخری که روزای تخمک گذاریت مشخص شه واقدام کنی اون سه روزو وشستشو با دوش واژینال آب وج ... نمیدونم استرس دارم گلی .اخه خیلیا گفتن همینکارو انجام دادن دختر شد .من باردری اولیم سخته بود شدید.شوهرمم همتکپسره .دوجنسیت رو دوست دارم
نازی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 عزیزم چرا کیت نمیخری که روزای تخمک گذاریت مشخص شه واقدام کنی اون سه روزو وشستشو با دوش واژینال آب وج ... تازه من سونو هممیرم بهممیگه روز تخمک گذاری رو
mahii68 عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 724 منم ی دختر دارم قراربود برم ای یوای .ک زد یهو باردار شدم انقد استرس داشتم ک نگو شبو روزم گریه بود.خدارو شکر بچمم پسرشد بدونه اینکه هزینه یازحمتی بکشم .خداخودش مصلحت بدونه میده ولا غیر خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
نازی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 منم ی دختر دارم قراربود برم ای یوای .ک زد یهو باردار شدم انقد استرس داشتم ک نگو شبو روزم گریه بود.خد ... عزیزم انشالله خدا پشت و پناه بچه های گلت باشه .کاش منم میشد بشم بدون هیچ استرسی .ای وی اف خیلی هزینه میخواد واقعا
maf696790 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 291 تازه من سونو هممیرم بهممیگه روز تخمک گذاری رو من دخترمو با برعکس کارایی که بهت گفتم وروزای مشخصی انجام دادم با رژیمهای مخصوصم دقیق دختر شد اصلا از دو طرف دختر مداریمممم ❤❤👨👩👧👨👩👧دنیام دخترم وهمسرم👨👩👧👨👩👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mahii68 عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 724 عزیزم انشالله خدا پشت و پناه بچه های گلت باشه .کاش منم میشد بشم بدون هیچ استرسی .ای وی اف خیلی هزینه ... ایشالا خداخودش نظرکنه بهت پسر سالمو صالحی بده .انشالا ک قسمتت بشه.منم برادرنداشتم خیلی دوس داشتم بچه پسرداشته باشم ک خدایهو خودش داد. خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
نازی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 ایشالا خداخودش نظرکنه بهت پسر سالمو صالحی بده .انشالا ک قسمتت بشه. منم برادرنداشتم خیلی دوس داشتم ب ... ممنونم گلی
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1043 بستگی به دکتر و جا ومکان داره واسه منهر سری ۱ونیم تا ۲میلیون میشد اگ شیرازی هسی کجا رفتی منم برم..میخام تعیین جنسیت کنم خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
نازی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1074 اگ شیرازی هسی کجا رفتی منم برم..میخام تعیین جنسیت کنم ن عزیزم خوزستانم