2777
2789
عزیزم چرا کیت نمیخری که روزای تخمک گذاریت مشخص شه واقدام کنی اون سه روزو وشستشو با دوش واژینال آب وج ...

نمیدونم استرس دارم گلی .اخه خیلیا گفتن همینکارو انجام دادن دختر شد .من باردری اولیم سخته بود شدید.شوهرمم هم‌تکپسره .دوجنسیت رو دوست دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی دختر دارم قراربود برم ای یوای .ک زد یهو باردار شدم انقد استرس داشتم ک نگو شبو روزم گریه بود.خدارو شکر بچمم پسرشد بدونه اینکه هزینه یازحمتی بکشم .خداخودش مصلحت بدونه میده ولا غیر 

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
منم ی دختر دارم قراربود برم ای یوای .ک زد یهو باردار شدم انقد استرس داشتم ک نگو شبو روزم گریه بود.خد ...

عزیزم انشالله خدا پشت و پناه بچه های گلت باشه .کاش منم میشد بشم بدون هیچ استرسی .ای وی اف خیلی هزینه میخواد واقعا 

تازه من سونو هم‌میرم بهم‌میگه روز تخمک گذاری رو 

من دخترمو با برعکس کارایی که بهت گفتم وروزای مشخصی انجام دادم با رژیمهای مخصوصم دقیق دختر شد  اصلا از دو طرف دختر مداریمممم

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم انشالله خدا پشت و پناه بچه های گلت باشه .کاش منم میشد بشم بدون هیچ استرسی .ای وی اف خیلی هزینه ...

ایشالا خداخودش نظرکنه بهت پسر سالمو صالحی بده .انشالا ک قسمتت بشه.

منم برادرنداشتم خیلی دوس داشتم بچه پسرداشته باشم ک خدایهو خودش داد.

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏