2777
2789
عنوان

به باباهاتون هرچندوقت ی بار زنگ میزنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 58 پست

بابا ؟؟

ندارم# 😢😢

ولی گاهی به گوشی خاموشش زنگ میزنم ❤

وقتی جواب نمیده نگرانش میشم 

فورا میرم خانه ابدیش میبینم هنوزم زیر اون سنگ سرد لعنتی خوابیده 😢😢😭😭

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فقط ب مامانم هر چنروز میزنگم احه خیلی بابابام صمیمی نیستم ک بخام تلفنی حرفی داشته باشم بزنم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بیشتر بابام زنگ میزنه، خیلی بابامو دوست دارم.

خدایا باباها رو سالم و سلامت بدار، آمین. 🌹🙏

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من اینقدر به مامانم زنگ میزنم که بابام میگه 

تلفن جواب کارتون رو نمیده  خیلی هزینه شه

یه سیم آیفون در باز کن بکشم از خونه شما به خونه ما🤣🤣

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

من هر روز کلی هم حرف می زنیم یه خط در میون میگه چه خبر بابا    

مثل بابای من همو تازه دیدیدم وقتی میره بعد از یه ساعت که تماس میگیرم میگه چه خبرا حالتون خوبه.عاشقشم😍

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
بابا ؟؟ ندارم# 😢😢 ولی گاهی به گوشی خاموشش زنگ میزنم ❤ وقتی جواب نمیده نگرانش میشم  فورا ...

وایی مردم از گریه

خدا رحمتش کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))