2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 30 پست
ای بابا از الان اینی ده سال دیگه که پیر شدی....یه گوش ات در باشه یه گوش ات دروازه

دیگ نمتونم کم از دسته پسرش میکشم اینم دتره هی حرف میزنه نمتونم ب خدا دست و پام یخ کرده 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه اکهههههههه بگو آخه من تربیتش کردم شما به بزرگی خودتون ببخشین که پسر شما رو بد تربیت کرده ..زن گن ...

اون دارع حرف میزنع منم اینجا گریه میکنم دست و پام یخ کرده خدا ازشون نگذره

من دیشب اومدم خونش چون تنها بودم شوهرم گف برو خانه مامانم الان داغونم کرده

از این به بعد سعی کن تنهایی نیای بعدم آرد که توی دهنت نگه نداشتی دوست من هرچی ایشون گفت شمام با ارامش جواب بده به جای گریه زاری.اگر جواب مناسب بگیره دیگه حرف بیجا نمیزنه

حال متکلم از کلامش پیداست
از حقت دفاع کن ...حرف دلت رو با ادب کامل بگو و نزار به ناحق جلوت حرف بزنن

نمیفهمه هرچی میگم میگی تا زن نداشت خوب بود الان بد شده اصلابیاد بره ب پسرش بگه منو طلاق بده راحتم کنه هیچ خیری ندیدم

از این به بعد سعی کن تنهایی نیای بعدم آرد که توی دهنت نگه نداشتی دوست من هرچی ایشون گفت شمام با ارام ...

نمیفهمه فقط عذابم میده نمیفهمه

نمیفهمه هرچی میگم میگی تا زن نداشت خوب بود الان بد شده اصلابیاد بره ب پسرش بگه منو طلاق بده راحتم کن ...

من فقط میدونم که نباید اونجا بمونی پاشو دختر برو پارک ورزش کن یا بشین ..یا برو پیاده روی برو خونه یکی دیگه ☹فقط نمون اون خونه

من فقط میدونم که نباید اونجا بمونی پاشو دختر برو پارک ورزش کن یا بشین ..یا برو پیاده روی برو خونه یک ...

هی پارک کجابود جز خونه خودم جایی ندارم 

من فقط میدونم که نباید اونجا بمونی پاشو دختر برو پارک ورزش کن یا بشین ..یا برو پیاده روی برو خونه یک ...

من برم خونه بعد میام اینجا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز