2777
2789
با کی رفته بود

امضات؟!!بچت شير و خيار باهم خورد بعد چش شد؟؟

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گه میشه نداشته باشم . ولی این اواخر بهم گفت ببین تو چقدر منو دوست داری و دوری من برات سخته خودت درک ...

خاک تو سرش با حرف زدنش فعلا مونده سرش بیاد 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
با یه دانشجو

خدا لعنتشون كنه بدبخت بشن اينجورتدما ك ب متاهل ها پا ميدن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم حواست به گرگای آدم نماهم باشه اگه سر کار می ری نذار کسی بفهمه جدا شدی یک وقت خدا نکرده برات دردسر نشه از این به بعد باید خیلی محکم تر از قبل باشی به خاطر خودت و دختر گلت خدا پشت و پناهت باشه

دیروز دوستاش رو به عنوان شاهد آورده بودن همونایی که خرابش کردن

درک میکنم اما از رفیق بد

شوهرم رفت کربلا توبه کرد باز دوستاش ب زور میبرنش مجلس عرق و...

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
با یه دانشجو

بهترین کاری که در حق خودت و دخترت می تونی انجام بدی اینه که اون مرد رو ببخشی و واگذار کنی به خدا دیگه حتی یک لحظه هم بهش فکر نکن اگه این کار رو بکنی خدا درهای زیادی رو برات باز می کنه و زندگی رو برات رقم می زنه که لیاقتش رو داری

عزیزم بهترین کار و کردی به جسارت و شجاعتت تبریک میگم مطمن باش آرامشی انتظارت و میکشه که فکرش و نمیکردی ولی وظیفه سنگینی داری اونم تربیت یک نوجوانه دختر هست که داره به سن حساسی نزدیک میشه بیشتر مراقبش باش و تمام تمرکزت و برای اینده و پیشرفتش بزار نزار خلاعی احساس کنه