2777
2789
منم دلم ميخواس بچه داشته باشم  مخصوصا وقتي ميبينم هم سن و سالام درس ميخونن

بیخیال شوهر و بچه من اگ بگم چی کشیدم پشیمون میکنی البته همه زندگی ها یکی نیس 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
عزیزم تاپیک دوممو بخون  صفحه اخرشم بخون  به این خاطر

عزیزم خوندم همسرت برای اینکه خیلی دوستت داره که بیدارمونده تا به یه نتیجه برسه بااین کارش چیکارکنه ازیه طرفی دوستت داره ودوست نداره بهت لطمه بخوره ودست بالات بلند کنه ازیه طرف مونده باخشمش چه کنه.کاش خودت به مشاوره میرفتی شاید بهترجواب میگرفتی بعداگه نتیجه نداد اونوراهی میکردی.امیدوارم زندگیت سروسامون پیداکنه ودیگه ازاین خبرکتک زدن به گوشمون نرسه الهی امین الانم پاشوبرو یه دورکعت نمازبخون حالا جابیاد 

بغل بگیر مرا.....تابگویم به همه...اوفقط جان من ویارمنه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال شوهر و بچه من اگ بگم چی کشیدم پشیمون میکنی البته همه زندگی ها یکی نیس 

متاسفانه من به اوني كه دوسش داشتم نرسيدم 

هركسي هم اومد تو زندگيم دو دره بازي دراورد

واسه همين ديگه بيخيال ازدواج شدم

متاسفانه من به اوني كه دوسش داشتم نرسيدم  هركسي هم اومد تو زندگيم دو دره بازي دراورد واسه همي ...

عزیززم درس بخون با عقل ازدواج کن نه با دل هرچند اون زمان من نه عقل داشتم نه دل

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
مهندسي شهرسازي گرايش طراحي شهري

۴ماه و ۱۲روز  وقت  داری  به  فرصت  از دست  رفته  فکرنکن  به  این  فکرکن  که تو این  ۴ماه  میتونی  با  بهترین  رتبه  قبول  بشی 

الان فصل  پاییز هست  کتاب  فروشی ها تخفیف  پاییزه  دارن  اگه  کارت  ملی  ببری  بهت تخفیف  میدن  برای  خرید منبع   تا آخرید پاییز مهلت  داره ۵تا  کارت  ملی ببری  تخفیف  بیشتر میدن  البته  بپرس  که  شامل تخفیف هست  کتابا یا  نه  

بخدا توکل  کن خیلیا از بهمن شروع  میکنن  قبول  میشن  

۴ماه  خیلیه  خدا بزرگه   نا امید  نشو  شروع  کن  بخون  

یاعلی

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

عزیززم درس بخون با عقل ازدواج کن نه با دل هرچند اون زمان من نه عقل داشتم نه دل

هرکارم بکنی اونی که میخوای گیرت نمیاد همه ی ادما چه زن وچه مرد تکامل عقلی ندارن متاسفانه اینقدر استرسها وتنشها ومشکلات زیادشده جوانها زیرمشکلات له شدن

بغل بگیر مرا.....تابگویم به همه...اوفقط جان من ویارمنه❤
عزیزم خوندم همسرت برای اینکه خیلی دوستت داره که بیدارمونده تا به یه نتیجه برسه بااین کارش چیکارکنه ا ...

گفتم شاید اگه با هم بریم بهتر باشه ...خسته شدم ازبس نتونستم از خودم دفاع کنم دیشبم در عجبم ک چرا حرصشو با زدن خالی نکرد...ممنون عزیزم 

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
مرسي بابت اميدواري ولي وقت تنگه ديگه  البته ٥٠ درصدش يكي بوده ٥٠ درصدش فرق داشته

تو رشته  ی  ما  باید رتبه  ی زیر ۲۵۰ بیاریم  که  روزانه  قبول  بشیم  ولی من  از  هر  رتبه  برتری  پرسیدم  گفتن  شاغل  بودن  یا  سه  ماه  خوندن ولی  باکیفیت  خوندن  

و  قبول  شدن   بخون  خدابزرگه  نا امید نباش  ۴ماه  زیاده 

میرسی شک نکن  میرسی  

یاعلی

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

شما رشته ات چيه؟

مشاوره 😊

یاعلی