2777
2789

سلام دوستان.

من چندساله جوش های هورمونی میزنم و سه ماه هست دارم راکوتان میخورم با تجویز دکتر.

تو این سه ماه تازه یکم داره اثر میکنه.

کسایی ک مصرق کردید زمان مصرف شماهم همش داغ میشدید؟یعنی یدفه بدنتون داغ میشد و قرمز میشدید؟راکوتان گرمه؟

آخه من از وقتی مصرف میکنم اینجوری شدم.

چندوقت مصرف کردید راکوتان؟و اینکه چقدر کشید تا خوب بشید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۹ماه خوردم خیلی زیاد. بود چشمامو لبام خشک شده بودو همش شونه درد بودم پوستم صاف شد. ولی بعد از اینکه نخوردم باز۶ماه بعد داغون شد. العان دونه ای چنده؟؟روزی یکی میخوری؟؟

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
برو دکتر غدد واسه تنظیم هورمونات دارو بده.راکوتان بدردجوشای هورمونی نمیخوره چه دکتر پرتی داشتی

دکتر زنان هم رفتم دارو داده بهم.ولی چون یکی از داروهاش قوی هست گفته بعد از مصرف راکوتان اونو مصرف کن

چرا؟ آخه هم دکتر خودم گفت هم از یه دکتر دسگه مرشسدم گفتن واسه همه جوشی موثر هست. پس جوش هورمونی یا ...

جوش هورمونی باراکوتان درمان نمیشه فقط تامدتی ک مصرف میکنی کم میشه.اینو هردکتری میدونه. فقط راکوتان داده ک سریع کم شه بگن به به عجب دکتری

دکتر زنان هم رفتم دارو داده بهم.ولی چون یکی از داروهاش قوی هست گفته بعد از مصرف راکوتان اونو مصرف کن

نمیدونم هرجورخودت صلاح میدونی ولی اگه از منی که الان 4پنج ساله درگیرجوشم و همه راهها رو رفتم (حتی راکوتان)بپرسی میگم اگه جوشات هورمونی باشه هورمونات ک تنظیم بشه همه چی حل میشه