2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 115 پست

استار واسه حال خراب من خیلی دعا کن خیلی

چند ساله کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
عزیزجان دارم دق میکنم ولی یه بیبی بیشتر ندارم میخوام درست بم ج بده حالا تا دسشوییم بیاد زود میرم میز ...

کاش منم حال تورا داشتم

چند ساله کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ۴ روز خیلی زوده عزیزم.باید۱۴ روز بگزره از موعدت ک بی بی چک با اطمینان نشون بده ها.نمیدونم والا

کی میتونه ۱۰ روز دیگ صبر کنه؟؟؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
کاش منم حال تورا داشتم

انشالله زودی نینی بیاد تو بغلت

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چهار روز از موعود گذشته یا امپول زدن بالاخره؟

۴ روز از موعد

۱۱ روز از امپول

چراااآاااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!😣😣😣😣😣😣 ازمایش چطور؟؟؟؟؟

ازمایش نشون میده بارداری یا نه

بیبی چک توی این مورد آمپول جواب کاذب میده

ان شااالله که آزمایشت مثبت باشه عزیزم

... 🌱
دکتر بهم دوتا آمپول داده باید توی یک روز بزنم؟

چه امپولی؟؟خودش بهت دستورش رو نداد؟؟؟

روز چند سیکلت دقیق بگو امپول و زدی

روز۱۸ سیکل دکتر گفت بزنم

امروز هم روز۲۹ سیکلمه

اگر قبل از این بی بی زده بودی و منفی نشون داده پس بد به دلت راه نداره. احتمالا بارداری.

ولی تونستی شوهرتو راهی کن فردا بره سر کار که اگه خدای نکرده منفی شد تو ذوقتون نخوره.

میتونی جواب آزمایشت رو نگیری از سرکار که برگشت با هم برید بگیرید.

ما هم همینکارو کردیم بعد موقع اذان مغرب بود دو تایی رفتیم تو مسجد یه گوشه بازش کردیم دیدیم مثبته. خیلی خوب بود.

ان شاالله به حق شش ماهه امام حسین(ع) همه منتظرا این لحظه شیرین رو تجربه کنن.🌹🌹🌹

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
واقعا فک کردی این همه زود بیبی جواب میده گلممم.تازه نهایت دو روز باشه لقاح شده باشه

نه خواهر اشتباه میکنی حداقل ۹روزه ک لقاح انجام شده

میگی جمعه زدم امپول اخه

نهم آذر من امپول زدم

خوب جواب منم بدین😔

من واقعا جوابو نمیدومم

روز۱۸ سیکل دکتر گفت بزنم امروز هم روز۲۹ سیکلمه

بنظرم صبر کن 14روز بگذره بعد بی بی بردار چون آمپوله بی بی چک و منفی کاذب میکنه 

انشالا که شما مامان شدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
عزیزم  احتمالا مثبت کاذب باشه زود بیبی زدی چون منم وقتی زدم دکتر بهم گفت بعد 16 روز بیبی بزن ...

به من گفت ۱۰ تا۱۸ روز دیگ نتیجه رو بگیر

استار واسه حال خراب من خیلی دعا کن خیلی

بخدا از ته دلم دعا کردم انشالله هم من هم خودت جواب بگیریم