2777
2789
عنوان

سوس پرور

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 27 پست
الان شهرک جیم رو دیدی یادش افتادی؟

آره تو هر فیلمی باشه دوس دارم ببینمش اونقد که بهم انرژی میده...خیلی نمکه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم عاشقشم مخصوصا وقتایی که می‌خنده.خندهاش واقعیه وازته دل

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
همشهری من

اراکی هستی؟در کل مهران مدیری ..سحر زکریا .نیکی کریمی اراکین..عاشقه همشهریاتم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
زنا كه مشكل ندارن باهاش مردا ميخوان وقتى تلويزيون ميبينن حورى و پرى نشون بده من از نعيمه نظام دوست ...

آره منم از نعیمه خوشم میاد..اتفاقا شوهرمم سوسن پرورو دوس داره..

یعنی هیچکس نمیتونه مثله سوسی نقششو خوب ایفا کنه...خیلی از بازیگرا به خاطره خوشگلیشون مشهور میشن..بعده یه مدت دله آدمو میزنن.اما سوسن خودش جذابه

اون نقشی که تو سریال بزنگاه داشت عالی بود، سیبیل داشت     ، علی صادقی میدیدش، چندشش میشد

ای واااای دیگه اونجا خیلی نمک بوود مخصوصا یکی عاشقش شده بود رفته بود به داییش میگفت خودش از عکسشم خوشگلتره..

ای واااای دیگه اونجا خیلی نمک بوود مخصوصا یکی عاشقش شده بود رفته بود به داییش میگفت خودش از عکسشم خو ...

عینک داشت بعد پسره اومد به داییش گفت ازعینکیه خوشم میاد همون لحظه خواهرش عینکشو گرفت زد به چشمش.خخخ.داییش دید می‌گفت عینکو براچی تو زدی دختر😁🤣🤣🤣

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ای واااای دیگه اونجا خیلی نمک بوود مخصوصا یکی عاشقش شده بود رفته بود به داییش میگفت خودش از عکسشم خو ...

وقتی خونوادش متوجه شدن خواستگار داره، به هم دیگه می گفتن، خواستگاره سوسن رو دیده؟ خواستگاره اسم سوسن رو آورده؟ مطمئنید برای سوسن خواستگار اومده؟   

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
وقتی خونوادش متوجه شدن خواستگار داره، به هم دیگه می گفتن، خواستگاره سوسن رو دیده؟ خواستگاره اسم سوسن ...

😂😂😂😂آره الهی..خیلی نمکدون بود..

عینک داشت بعد پسره اومد به داییش گفت ازعینکیه خوشم میاد همون لحظه خواهرش عینکشو گرفت زد به چشمش.خخخ. ...

از اون فیلم به بعد عاشقه سوسن شدم..تو همه فیلمام یه جوره خاصی اعتماده به نفس داره...تو یه فیلمیم هست با نیما شاهرخ شاهی میخواد ازدواج کنه.همش ازدکاجشون میخوره بهم