2777
2789
عنوان

بدون مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
مگه حتما باید بهشتو جهنم باشه ک انسانیت هم باشه جهنمی باشه یا نباشه من انسانم.همین الانش نماز نمیخو ...

چقد خوبه که انسانیت سر لوحه ی وجودت شده اما عزیزم اگه بدونی چقدر با نماز خواندن ارزشت بالاتر می‌ره ، هیچ وقت نماز و در واقع ستایش خالق بی نظیرت رو ترک نمی‌کردی . 

همین مدارا و دلسوزی قلبی من برای شما از سر نماز و آرامشی هست که ازش گرفتم . 

همین که الان هستم چون الانشم همین فکرو میکنم

چرا فکر می‌کنی جهان دیگه ای منتظر ما نیست ؟

پس آدم های مظلوم که توانایی گرفتن حق خودشون رو از ظالم ندارن چطوری به حقوق واقعیشون برسن ؟ پس شهید هایی که رفتن و به خاطر امنیت ما از جون خودشون گذشتن ، کجا باید پاداش اعمال شایسته اشون بگیرن ؟ یعنی اونا نابود شدن ؟ یعنی وجودشون از بین رفت ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر می‌کنی جهان دیگه ای منتظر ما نیست ؟ پس آدم های مظلوم که توانایی گرفتن حق خودشون رو از ظالم ...

من نمیگم روحی وجود نداره و بعد از مرگ کلا نابودیه

در مورد چیزی که ندیدم نمیتونم حرف بزنم. به هیچی هم جز خدا نمیتونم اطمینان داشته باشم. 

ولی اصلا به بهشت و جهنم به اون شکل فکر نمیکنم. اگه کار خوبی بکنم برای ارامش خودمه. 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
چه دلیلی باعث میشه که اعتقادی نداشته باشی ؟

زندگی بعد از مرگ و شکل توصیف شدش برام توجیه علمی و منطقی نداره

یک دست آویز هست برای انسانها در شرایط بد زندگی تا راحت بگذرن از اون شرایط

این اعتقاد شبیه قرص مسکن هست تو مقطعی برای عده ای اما برای من زندگی خوب درست و انسانی نیاز به باور به معاد نداره

چقد خوبه که انسانیت سر لوحه ی وجودت شده اما عزیزم اگه بدونی چقدر با نماز خواندن ارزشت بالاتر می‌ره ، ...

عزیزم من حرف شمارو کاملا قبول دارم

منم تا۶ماه پیش میخوندم ولی ب دلایلی صلاح دونستم ک ادامه ندم

من خدا رو تو انسانیت میبینم ن تو نماز و روزه

😐
من نمیگم روحی وجود نداره و بعد از مرگ کلا نابودیه در مورد چیزی که ندیدم نمیتونم حرف بزنم. به هیچی ه ...

شما که به خدا اطمینان داری ، پس خوبه که به حرفایی که در قرآن زده ، اطمینان داشته باشی . قرآن کلام خداست .

چیزی زیبا تر از انسانیت نیست اما بیاین قبول کنیم اگر و ترس ووحشت و تنهایی در کار نبود همه یک مقدار بد می‌شدیم . 

و اگر دنیای باقیی بود برای جزا و پاداش باید خودمون می‌رفتیم دنبال حق هایی که ازمون خورده میشه . که البته خیلی هامون زورمون به حرفا نمی‌رسه .