2777
2789
عزیزم شما اول باید بری پیش روانشناس بعد اگه ایشون گفتن بری روانپزشک روانپزشک با دارو درمان می کنه رو ...

رفتم پیش روانشناس

من الان چند ساله این مشکل رو دارم 

یه مدت هم قرص خوردم

میخوام دوباره برم یه دکتر خوب میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم پیش روانشناس من الان چند ساله این مشکل رو دارم  یه مدت هم قرص خوردم میخوام دوباره برم ی ...

عزیزم قرص ها خیلی عوارض دارن با ذهنت تمرین کن متوجه هم که وسواس خیلی ازار دهندس ولی مثلا اگه وسواس نظافت داری بجای دو بار یک بار تمیز کن و هر دفعه به سراغت اومد خودتو سرگرم کن با خوردن تو نت چرخیدن خوابیدن کتاب خوندن رمان بخر اعتیاد دداره و اگه تا نصفشو بخونه دوست داری تا تهشو بخونی وو کم کم علاقه ت بیشتر میشه ولی تا میتونی ازر خوردن قرص پرهیز کن و البته برای پیدا کردن دکتر خوب بزن تو نت میاد بالا

ببین یزدو نمیشناسم ولی دکتر رجبیان عااااااالیه . فک کنم مشهد باشن. مشاوره غیر حضوری ام میدن. ازین دکتر نخبه هاس. هم تشخیص و هم درمانشون واسه من که عالی بود

https://www.salamati24.com/fa/doctor-search-result/آدرس_و_تلفن_و_نوبت_دهی_بهترین_دکترها-مرتبط_با-روانشناس-در_شهر-مشهد