2777
2789
عنوان

علتش چیهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست
شوهرم اینجوری شده ... عفونت چی مثلا؟ اخه خلط و سرفه و اینچیزا نداره اصلا

عفونت فقط واسه سرما خوردگي نيس كه شايد داخل بدن زخم باشه آدم عفونت بگيره ايشالا كه همسر شما مشكلي نداشته باشه ولي حتما پيگيري كنيد 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم اینجوری شده هاا 

مگه عفونت فقط واسه خانماست !!!!!

عفونت گوش حلق بینی دندون گوارشی مجرای ادراری وغیرو اقایون ندارن ؟ اتفاقا تب ولرز از سرما خوردگی خیلی خطرناکتره شما هم بهش نزدیک نشو تا دکتر نرفتید

خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم
اگه تبشون بالاست سه روز زیاده چرا دکتر نمیرن؟

3شبه هرشب اینجوری میشه ولی بالای بالا نیس در حد 3.4 ساعت بعد خنک میشه دوباره

فشار روحی داشتیم جفتمون دعوای شدیدی کردیم در حدی که صورت من کبود شد منو زد ... بهشم گفتم دیگه نمیخوامت و واقعا هم کاریش ندارم دیگه انگار اصن نیس مجبور شم حرف میزنم باهاش نگاش نمیکنم اصن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
عفونت فقط واسه سرما خوردگي نيس كه شايد داخل بدن زخم باشه آدم عفونت بگيره ايشالا كه همسر شما مشكلي ند ...

چندوقته معده ش مشکل داره شستشو میده

مگه عفونت فقط واسه خانماست !!!!! عفونت گوش حلق بینی دندون گوارشی مجرای ادراری وغیرو اقایون ندارن ؟ ...

چندوقته معدشم بهم ریخته کلا بدنش بهم ریخته

باهمم دعوامون شد منو کتک زد صورتم کبود شد منم بهش گفتم دیگه نمیخوامت و تا امروز اگر مجبور نشم باهاش حرف نمیزنم نگاشم نمیکنم 

درد کمر داشتم گفت چوب خداس 

هیچی نگفتم اه کشیدم حالا چندوقته خودش بی علت تب و لرز داره 

واسم مهم نیس نگران بچمم فقط

امیدوارم مشکلتون حل بشه عزیزدلم ناراحت شدم 

درد کمر داشتم گفت چوب خداس 

هیچی نگفتم اه کشیدم حالا چندوقته خودش بی علت تب و لرز داره 

واسم مهم نیس نگران بچمم فقط...، ممنونم عزیزم حال اون واسم فرقی نداره واقعا خدا منو بچمو به ارامش برسونه

چندوقته معدشم بهم ریخته کلا بدنش بهم ریخته باهمم دعوامون شد منو کتک زد صورتم کبود شد منم بهش گفتم د ...

اعتیاد داره ؟

اعتیاد داره ؟

منم فکرم هزارجا رفته گفتم شاید مریضی جنسی گرفته تب و لرز کرده شایدم معتاد داره میشه نمیدونم ...

نه شوهرم اینجوری شده ... واسم مهم نیس فقط میخام مطمعن شم به بچم سرایت نکنه

😐😐😐😐😐

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
منم فکرم هزارجا رفته گفتم شاید مریضی جنسی گرفته تب و لرز کرده شایدم معتاد داره میشه نمیدونم ...

نه فکرو برداشت با چیزی ک واقعا بهت اثبات بشه فرق داره 

کسیکه اعتیاد شدید در حد رسیدن ب عفونت و.. پیدا کنه دیگه علنی میکنه ،اگر سالمه واین بیماری مقطعیه ک بعید میدونم این مدت خودتو بچت ازش دورباشید اگر متوجه شدی اعتیاد داره وعفونت گرفته اینطور افراد عفونتشون مثل ادمای طبیعی با سرماخوردگی و... نمیریزه بیرون وناقل بسیار شدیدی هستن ناقل ک میدونی یعنی چی ؟یعنی بیشترین انتقال ویروسو دارن