2777
2789

سلام ما یه بیمار داریم در مرحله شیمی درمانی هست ‌ . اول باید بدونید که اکثر خانوما به خاطر ترس دکتر نمیرن که خوب منم یک زنم و قطعا که میترسم ولی با این وجود از وقتی از نزدیک با مراحل این بیماری اشنا شدم میدونم که زمان چقدر موثره . نکته خیلی خیلی مهم اینه که شما الان توده ای ندارید که حتی اگر بر فرض توده ای هم بود قرار نیست همیشه توده ها سرطان باشند ممکنه کیست یا تجمع چربی باشه به هر حال هر چی که باشه به موقع رسیدن بهش یکی از عوامل مهم درمان راحت ترش هست پس لطفا لطفا نترسید و با یه دکتر مشورت کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام ما یه بیمار داریم در مرحله شیمی درمانی هست ‌ . اول باید بدونید که اکثر خانوما به خاطر ترس دکتر ...

ممنون عزيزم چشم حتما دکتر میرم 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در مراحل اولیه، سرطان پستان معمولاً فاقد درد بوده و ممکن است هیچ علایم چشمگیری را نشان ندهد. با پیشرفت این بیماری، علایم و نشانه‌ها می‌تواند شامل ایجاد (غده) یا ضخیم‌شدن نواحی نزدیک پستان یا خود پستان ، تغییر در سایز یا شکل پستان ، ترشح از نوک پستان، حساسیت موضع و فرو رفتگی باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

سرطان سینه

در مراحل اولیه، سرطان پستان معمولاً فاقد درد بوده و ممکن است هیچ علایم چشمگیری را نشان ندهد. با پیشرفت این بیماری، علایم و نشانه‌ها می‌تواند شامل ایجاد (غده) یا ضخیم‌شدن نواحی نزدیک پستان یا خود پستان ، تغییر در سایز یا شکل پستان ، ترشح از نوک پستان، حساسیت موضع و فرو رفتگی باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

سرطان سینه

مادر دوستم خیلی سینه درد داشت و برای تشخیص علتش رفت پیش دکتر مریم شریفی و بهش گفت که تومور داره و باید تخلیه کنه

الان دکتر شریفی هم تخلیه کرده و هم براش پروتز سینه انجام داده و خیلی خوب شده

متاسفانه سرطان سینه یه بیماری که اکثر خانما درگیرش هستند ، خیلی بیماری سختی هست ، خوشخبتانه کلینیک هرا همایش رایگان گذاشته اطلاعاتش میزارم اگر کسی خواست شرکت کنه ، به نظر من هر خانمی توی این همایش شرکت کنه خیلی براش مفیده که در خصوص این بیماری کلی اطلاعات داشته باشه 

پیشگیری از سرطان سینه
زمان 30خرداد از ساعت 10 الی 13
آدرس : سرای محله شهرآرا
شماره تماس : ۶۶۹۳۳۹۰۶

سلام شما خوب شدی؟برای چی بود؟دکتر رفتی ؟

سلام عزیزم آره رفتم دکتر گف کیست داری قرص ویتامین ای داد تا حدودی بهترم 

سونوگرافی هم رفتید ؟ شما درداتون و اینا چطوری بودش ؟

اره دکتر سونو نوشت رفتم اونجا مشخص شد خیلی درد داشتم 

اره دکتر سونو نوشت رفتم اونجا مشخص شد خیلی درد داشتم 

آخه من ماه پیش تقریبا از تخمک گذاریم زیر بغلم درد گرفت بعد یه هفته بالای سینه ی چپم ،بعد ایستاده نه ،خوابیده چیزی حس میکردم ،رفتم پایگاه سلامت ایستاده معاینه کرد گفت چیزی نیست ،یه موقع هایی حس سوزش دارم

بعدش دیدم بازم هست رفتم دکتر زنان اونم معاینه کرد گفت چیزی نیست

آخه من ماه پیش تقریبا از تخمک گذاریم زیر بغلم درد گرفت بعد یه هفته بالای سینه ی چپم ،بعد ایستاده نه ...

دکتر واسه من اصلا معاینه نکرد سونو نوشت اگه کیست باشه نباید دس بزنی  منم میترسیدم دکتر برو خیالت راحت شه عزیزم