2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 36 پست
این حرفهای خنده دار از کجا درمیاری تو؟ اگه جواب مثبت باشه باید بفکر بچه ت باشی و سیسمونی و... سونوگر ...

ن میگم اگ بار دار باشم قرصی چیزی هس بدن بخورم بیوفته؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ناراحت نباش خیلی ها همینجوری بودن مشکلی نیست که،،فردا برو از بده ببین  هستی یا نه،،عزیزم قتل نکن بزار بیاد قدمش برات خیره انشاالله

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
اصلا ناراحت نباش خیلی ها همینجوری بودن مشکلی نیست که،،فردا برو از بده ببین  هستی یا نه،،عزیزم ق ...

حرفت چقد ارومم کرد .

من فقققط از زایمان جراحیش میترسم وحشت دارم 

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

اصلا نترس تا بخوای زایمان کنی بیست سال ت شده،،و تفاوت خودت و بچه ت زیاد نیست،،خیلی عالی میشه،توکل ت به خدا باشه،،،ولی قبل از عروسی غیر از همسرت نزار کسی بفهمه تا وقتی شکم ت بیاد بالا به همه بگو

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
اصلا نترس تا بخوای زایمان کنی بیست سال ت شده،،و تفاوت خودت و بچه ت زیاد نیست،،خیلی عالی میشه،توکل ت ...

مادرشوهرم فهمیده پدر شوهرم فهمیده میگن بفهمیم بچه بوده انداختید روتون شکایت میکنیم .

تو کاری ب خرجش نداشته باش ما میدیم چه سونوگرافی هاشو چه هزینه بیمارستانشو مای بی بی شو .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

نازی جون سلام چ خبر؟ آزمایش دادی؟منفی بود؟ خیلی خوشحال شدم مشکلتون حل شد و آشتی کردین عزیزم😘

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی