یاچه مدیر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 207 عنوان میشه لطفا منو راهنمایی کنین | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 18 پست بچه ها من خیلی تنهام دلمم میخواد بای جنس مخالف دوس بشم بخاطرتنهایی کمبودمحبتو...حالا ی پسری هس تو تل اشناشدیم خودش که میگه تورو برا ازدواج میخوامو..ولی من باورم نمیشه نمیتونمم اعتماد کنم یعنی میترسم وابسته بشم ولم کنه ازینورم واقعا تنهام جوریکه انگیزه هیچ کاریوندارم حتی بزور میتونم غذامم بخورم احساس میکنم افسردگی گرفتم بنظرتون کار درست چیه باهاش دوس بشم ماتو یه شهرنیستیم چکارکنم؟؟؟؟ کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود 1397/09/19 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاچه مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 207 خاهش میکنم عزیزم حتما حتما چشم اگه لایق باشم دعات میکنم مطمعن باش که خدا خیلی دوست داره و به ... ایشالله هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده😘 کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
یاچه مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 207 ببخشید که من رک حرف زدم قصدم قضاوت کردنت نبود خاستم کمکت کنم فقط ن عزیزم خواهش،اتفاقا نیاز داشتم یکی راهنماییم کنه چون واقعا نمیدونستم چکار کنم. کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
طاهاوطنین عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 602 ایشالله هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده😘 ممنونم هم چنین