2777
2789
عنوان

توجه توجه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 17 پست

🚨آخرین جزئیات توزیع بسته حمایتی به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و بازنشستگان

🔻انوشیروان محسنی بندپی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی:

🔹بخش اول ارائه بسته حمایتی که مربوط به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد بود، به اتمام رسیده و همچنین کارکنان دولت که کمتر از 3 میلیون تومان دریافت می‌کردند، بسته حمایتی دریافت کردند و بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران طی هفته آینده این بسته را دریافت می‌کنند.

🔹سازمان هدفمندی یارانه‌ها، اعتبار مورد نیاز برای بسته حمایتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی با حقوق کمتر از 3 میلیون تومان را اختصاص داده و بسته حمایتی مستمری‌بگیران را نیز ما پرداخت می‌کنیم. اعتبار این امر داده شده و چنانچه همزمان با حقوق آنها باشد به‌طور میانگین 200 هزار تومان به حقوق مستمری‌بگیران اضافه می‌شود و اگر زودتر از حقوق، زمان پرداخت بود این بسته را جداگانه به حسابشان واریز می‌کنیم.

🌐با آینه جنوب به روز باشید...🍃👇🏻

https://telegram.me/joinchat/AfVheEC77uaVi-_m3S4SuA

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😩😩😩 بازم خدا رو شکر انشالله ک ب شما بدن ما ک معلومه نمیدن😔

از همون مرحله اول که سبد کالا میدادن به ما هیچ تعلق نگرفت حالا ببینیم این ماه چی پیش میاد ☺