2777
2789
عنوان

کیا الان خوشحالن. کیا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراحت کن و به هیچی اهمیت نده

اره دقیقا الانم خونه بابامم شوهر خواهرامم دارن کم کم میان یکیشونم اومده من  فقط سلام کردم اومدم تو اتاق اما خب زشته خودم خجالت کشیوم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
منم الرژی داره خفم میکنه از بس سرفه کردم سردردو قلب درد گرفتم . ناراحتم چون ی روز خوب نمیاد و حال م ...

یه روز خوب بالاخره میاد. 

با آلرژی چیکار میکنی؟

من الان یه بتامتازون زدم بالاخره

من خوابم میاد😴

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
اوه اوه واقعا ادم حس میکنه خودش بوده که ساده بوده

واقعا ، خیلی شوکه ام ، شوهرم میگه بی خیال فک نکن بهش ولی من یه حس بدی دارم انگار این همه مدت به شعور من توهین شده 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️