2777
2789
چرا 😃 مگه چکار کردی

من نه میگم امشب یکی دیگه تاپیک میزنه میگه ازبرادرشوهرم کتک خوردم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
من نه میگم امشب یکی دیگه تاپیک میزنه میگه ازبرادرشوهرم کتک خوردم

ها. 😃 فکر کردم تو یه خرابکاری چیزی کردی که منتظری امشب از برادر شوهر کتک بخوری😃

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ها. 😃 فکر کردم تو یه خرابکاری چیزی کردی که منتظری امشب از برادر شوهر کتک بخوری😃

😊😊😊

نه باباخدانکنه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
شوخی کردم گلم. ناراحت نشو 

نه عزیزم براچی ناراحت بشم😉

متاسفانه بعصی از مردها اینجوری هستن. و موقع عصبانیت واقعا کنترلشون رو از دست میدن. متاسفانه یکی از ب ...

اونم تو خانواده بزرگ شده ک واقعا بهش محبت میکنن و فکر نکنم تو بچگی کتک خورده باشه و مثل برادرشما هست خیلی زود پشیمون میشه و حاضره هر کاری برات بکنه ولی موقعی ک عصبانیه اگه سر به سرش بزاری تا حدی میزنه ک احساس میکنی بیهوش شدی...هر چیم میگم بیا بریم روانشناس قبول نمیکنه منم الان یاد گرفتم موقع دعوا کنارش نشینم و برم تو اتاق

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
اونم تو خانواده بزرگ شده ک واقعا بهش محبت میکنن و فکر نکنم تو بچگی کتک خورده باشه و مثل برادرشما هست ...

کار خوبی میکنی عزیزم. اتفاقا یبار شوهر من سر یه موضوعی فصبانی بود و هی غر میزد. ولی من جوابشو ندادم. بعد دیدم ساکت شد. بعد از یک ساعت اومد بهم گفت میدونی وقتی من عصبانی بودم و تو جوابمو نمیدادی این کارت باعث شد من آروم بشم؟ 😃 اینجوری شد که فهمیدم گاهی وقتها اصلا نباید پا پیچ مردها شد. البته من کلا وقتی میبینم کسی عصبانیه جوابشو نمیدم تا آروم بشه. الان هم هروقت شوهرم عصبی باشه من پیشس نمیمونم. یا میرم بیرون یا میرم تو اتاق دی،ه و یا خودمو با کار مشغول میکنم. ولی جویدا انگار دلش میخواد باهاش دعوا کنم 😃😃از بس باهاش بحث نکردم 

کار خوبی میکنی عزیزم. اتفاقا یبار شوهر من سر یه موضوعی فصبانی بود و هی غر میزد. ولی من جوابشو ندادم. ...

منم نمی خوام بحث کنم ولی باید ک از خودم دفاع کنم؟ حتی حق این کارو هم ندارم

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

سلام سلام همگیییییی سلاممممم ای زندگی سلامممممم ای زندگی سلامممممممممم

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
منم نمی خوام بحث کنم ولی باید ک از خودم دفاع کنم؟ حتی حق این کارو هم ندارم

چرا حق دفاع کردن داری گلم.