2789
خجالتتونن نمیاد قسمت بیکینی و اپیلاسیون میکننین؟ چجوری جلو زنه لخت میشین ...الان چند باره دل دل کرد ...

چرا منم خجالت میکشیدم

ولی میری میبینی چاره ای ندازی دیگه روزی ده تا مث ما میبینن براشون عادیه

یه جوری رفتار میکنن برا خودتم عادی میشه عزیزم😊

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا الان این جوری میگی بری اونجا عادیه برات،وقتی آدم تو محیطش قرار میگیره خود به خود خجالتش میریز ...

اره شاید گفت برو گفتم باشه بعد فکر کردم ب لخت شدن پشمیموووون شدم گفتم نهههههه😨

کمک کن خداجونم😌
در حدی نکش که زخمو زیلی بشی،میتونی در کنارش از سفیداب هم استفاده کنی که قشنگ پوستت لایه برداری بشه،خ ...

چه خوب

مررسی از راهنماییت عزیزم😊😘

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
چرا منم خجالت میکشیدم ولی میری میبینی چاره ای ندازی دیگه روزی ده تا مث ما میبینن براشون عادیه یه ج ...

خخخ مرسی از راهنمایییت حتما ی بار میرم اگه عادی شد بارم میرم....کل بدن چقدر میدی؟

کمک کن خداجونم😌
سخت تی؟..ببخشید ببخشید میشه قسمت های بیکینی و بدی شوهر بزنه تو خونه؟

بستگی به تحمل درد خودت داره عزیزم

من اشک از چشمم در میاد ولی کارمو میکنم...تند تند میزنم دیگه دردش مثل اول نیس

قسمت بیکینی با اپیلیدی؟ اره دوستم...خودتم میدونی البته..ی اینه بذار جلوت

اول پماد زایلاپی بزن تا کامل رو موها رو بپوشونه ی پلاستیکم بکش روش بذار یکساعت بمونه بعد با دستمال تمیز کن سریع اپی کن تا بی حسه

البته بگم که بی حس کامل نمیشه و باید تحمل دردت بالا باشه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
اره شاید گفت برو گفتم باشه بعد فکر کردم ب لخت شدن پشمیموووون شدم گفتم نهههههه😨

من که اولین بار خجالت میکشیدم لخت بشم کلی حرص خوردم رفتم اونجا کاملا عادی بود همه چی بدون خجالت،وقتی کارم تموم شد باورم نمیشد انقد عادی برخورد کردم😂

من وقتی میخواست دربیاد کیسه میکشیدم تا تایمی که دوباره باید میرفتم. وقتی میرفتم اپیلاسیون کارم همش میگفت خیلی خوبه هیچی مو زیر پوستی نمیمونه وقتی میندازم برات

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
ن بوخودا از این عطر جیبیا میخرم😂ی پیس میزنم حل میشه دیگه از صبح تا شب عطر ب دست نیستم که واه😕😕😕

منظورم همون جیبیاس من هر وقت بخرم قایم میکنم کسی دس نزنه وقتیم بزنم داداشم انقد التماس میکنه بده منم بزنم 😔بی پولی تاکی خدا

بستگی به تحمل درد خودت داره عزیزم من اشک از چشمم در میاد ولی کارمو میکنم...تند تند میزنم دیگه دردش ...

😱تا این حدد.ـولی خو خودم بزنمم بهتر باشه ب نظرم وایه کل بدن چقدر هزینه میکنی؟اپیلیدی و کرم بی حسی و اینا میخری؟

کمک کن خداجونم😌
منظورم همون جیبیاس من هر وقت بخرم قایم میکنم کسی دس نزنه وقتیم بزنم داداشم انقد التماس میکنه بده منم ...

اخی عزیزم درکت میکنم...بی پولی سخته😢

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀